Obavijesti

Sport

Komentari 47

Krajan i savez ispričali se Mati: Opet ga zovu u reprezentaciju!

Krajan i savez ispričali se Mati: Opet ga zovu u reprezentaciju!
1

Žao mi je ako sam nenamjerno pridonio takvom Pavićevu doživljaju i želim da okrenemo novu stranicu, rekao je izbornik hrvatske teniske reprezentacije i pozvao Pavića da dođe u reprezentaciju

VIDEO

Potpisivanjem ugovora o suradnji u organizaciji predstojećeg susreta Davisova kupa između Grada Varaždina i Hrvatskoga teniskog saveza u utorak su i službeno počele pripreme za dvoboj Hrvatske i Kazahstana u četvrtfinalu Svjetske skupine (od 6. do 8. travnja). Hrvatska, dakako, želi pobjedu, a do nje će pokušati doći u najjačem sastavu.

- S igračke strane mogu reći da ćemo i protiv Kazahstana biti u izuzetno jakom sastavu. Već sam nakon Kanade rekao da smo reprezentacija protiv koje nitko ne želi igrati jer imamo odgovor za svakog suparnika i za svaku vrstu podloge - poručio je izbornik Željko Krajan i osvrnuo se na Matu Pavića, koji je rekao kako neće igrati za reprezentaciju dok je on izbornik:

- Dosta se u Osijeku govorilo o neigranju Mate Pavića pa i ovim putem želim reći da ga ponovno pozivam u reprezentaciju. Očigledno je da se Mate osjeća povrijeđen u vezi s ranijim nastupanjem u Davisovu kupu i s komunikacijom sa mnom. Žao mi je ako sam nenamjerno pridonio takvom Pavićevu doživljaju i želim da okrenemo novu stranicu - rekao je izbornik Krajan i najavio da će i za ovu akciju pozvati Pavića.

- Naša je želja da budemo u najjačoj postavi i da iskoristimo sve adute koje imamo, dakle i u tom svjetlu Mate nam treba, baš kao što sam to rekao i u Osijeku. Mislim da treba ostaviti prošlost iza nas i da svi trebamo podvući crtu. Reprezentacija je iznad svih nas, svi smo tu zbog predstavljanja hrvatskog tenisa u najboljem svjetlu. Imamo odličnu atmosferu u ekipi, odlične uvjete, odlične igrače, a uz podršku s tribina vjerujem da će nam to donijeti pobjedu protiv Kazahstana - rekao je Krajan.

Objavljene su i cijene ulaznica (kompleti će, ovisno o sektoru, stajati 150 i 200 kuna), a organizacijski poslovi već su krenuli. No dojam će biti još bolji ako će Hrvatska na igralištu imati sve najbolje tenisače.

- HTS je posljednjih nekoliko sezona jako radio na tome da stvorimo što bolje uvjete, time i da atmosfera u ekipi bude najbolja moguća i mislim da smo u tome uspjeli. Što se tiče Mate Pavića, bilo je nekih prozivki na naš račun i vrijeme je da svi zajedno podvučemo crtu i okrenemo se onome što nas čeka - rekao je izvršni direktor HTS-a Miroslav Zečić i dodao:

- Ako je bilo nekih propusta s naše strane vezano uz neke čestitke koje kaže da nije dobio, ja se Mati ispričavam, pa čak ako u konkretnom slučaju greška i nije naša jer još kad je osvojio mješovite parove na US Openu prva stvar koju smo u uredu drugog jutra napravili bila je da mu pošaljemo čestitku. Uopće, mi vrlo pažljivo pratimo sve naše igrače i igračice, nevezano uz godište, i njihove uspjehe doživljavamo kao naše. Ako se ponekad dogodi da čestitku za dobar rezultat ne prime, vjerojatno je problem u komunikacijskom kanalu, a ne u tome da nekoga zanemarujemo.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu