Obavijesti

Sport

Komentari 46

Krajan vidi Marina na samom vrhu: On je materijal za broj 1

Krajan vidi Marina na samom vrhu: On je materijal za broj 1
1

NJEGOV VELIKI CILJ Naš najbolji tenisač je nakon poraza od Federera finalu Wimbledona najavio kako je njegov cilj da u idućih godinu dana postane svjetski reket broj jedan

VIDEO

Marinu će ovaj fantastični rezultat dati vjetar u leđa. Napravio je veliku stvar u Wimbledonu, igrao je sjajan tenis, a ovakvog je Federera gotovo nemoguće pobijediti na njegovu terenu, rekao nam je dan nakon Čilićeva poraza na Centralnom terenu izbornik naše Davis Cup reprezentacije Željko Krajan.

Čilić je nakon poraza najavio velike stvari.

- Želim postati najbolji na svijetu. To je moj najveći cilj u idućih godinu dana. Znam da će biti teško, ali ja ću napasti prvo mjesto. Vjerujem u to kao i moj tim - poručio je naš najbolji tenisač nakon Wimbledona.

Trenutačno je Marin šesti igrač svijeta i izbornik Krajan vjeruje kako za godinu dana može biti na vrhu.

- On je definitivno materijal za svjetski broj jedan. Vjerujem da može nastaviti igrati u ovakvom ritmu, a onda se itekako može nadati da bude najbolji - kaže Krajan i dodaje:

- Osvojio je US Open, osvojio Cincinnati, sad je igrao finale Wimbledona, odličan je bio i na Roland Garrosu. Igra dobro na najvećim turnirima i to je pravi put prema broju jedan.

Slijede turniri u Sjevernoj Americi

Marin Čilić će nakon poraza od Federera uzeti kratku stanku od turnira. Neće igrati do sjevernoameričke turneje. Prije US Opena će igrati na ATP Masters turnirima serije 1000 u Montrealu i Cincinnatiju gdje brani naslov od lani. Do kraja godine se očito želi dignuti za mjesto ili dva na ATP ljestvici tako da bi dogodine imao bolju poziciju u napadu na broj jedan. Naravno da velike ambicije ima i na US Openu gdje je prošle godine šokantno ispao u trećem kolu. Čilić se s tenisom iz Wimbledona sigurno može nadati novom finalu u New Yorku. A tjedan dana nakon kraja posljednjeg Grand Slama sezone Hrvatska će u Davis Cupu na gostovanju u Kolumbiji igrati za ostanak u Svjetskoj skupini.

- Marin je prije rekao da će igrati protiv Kolumbije - kaže nam izbornik Krajan, koji se kratko osvrnuo i na Splićanina Matu Pavića, finalista Wimbledona u konkurenciji parova, koji ne igra za našu Davis Cup reprezentaciju.

Dobra suradnja s Konjuh

- On je imao neke svoje uvjete pod kojima je htio igrati, to nisam mogao prihvatiti. Sve ovisi o njemu i o tome je li promijenio mišljenje - jasan je hrvatski izbornik, koji je posljednjih mjeseci bio trener sjajnoj Ani Konjuh, od jučer 22. tenisačici na svijetu.

- Suradnja traje posljednjih nekoliko mjeseci. Počela je u Indian Wellsu. Ana je doista napravila puno velikih stvari u kratkom roku - rekao nam je Željko Krajan.

Pod njegovim je vodstvom Konjuh doista napravila odlične rezultate ovog proljeća i ljeta. U Wimbledonu je u sve tri konkurencije ušla u drugi tjedan, Željko Krajan i Ana Konjuh očito jako dobro funkcioniraju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače