Obavijesti

Sport

Komentari 93

Čarli, jesi to ti? Ranjeni stoper Hrvatske hit je na internetu...

Čarli, jesi to ti? Ranjeni stoper Hrvatske hit je na internetu...
8

NEPODERIV! Netko od nas može imati slab dan, ali nitko nema pravo na dan bez borbe, poručio je Vedran Ćorluka kojem su na poluvremenu šivali glavu

VIDEO

Bio je sav zamotan. Triput su mu stavljali zavoj, šivali su ga na poluvremenu. Krvario je i krvario. No nije mu bilo na kraj pameti tražiti zamjenu. Odigrao je do kraja i slavio ispred 10.000 hrvatskih navijača na Parku prinčeva. 

Vedran Ćorluka bio je jedan od heroja hrvatske pobjede protiv Turske.

Cenk Tosun razbio mu je glavu laktom u 31. minuti utakmice. Hrvatska je slavila golčinom Luke Modrića, a Čarli je nakon susreta postao internetski hit.

- Svi smo mi Vedran Ćorluka - poručila je grupa Dubrovčana i fotografirala se zavijenih glava kako bi odala počast igraču kojeg su turski nogometaši tukli, ali nisu zaustavili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ćorluka: Nitko nema pravo na dan bez borbe

Izgledao je kao da nije upravo završio utakmicu nego meč. Kao da nije netom prije “razbacivao” Turke po travnjaku nego po ringu. I sve je to Vedran Ćorluka izdržao.

Udarali su ga, često i podmuklo, pokušavali na sve načine, ali nije bilo šanse da ga izbace iz igre. Prvi je pokušao Cenk Tosun, u 31. minuti pogodio je Čarlija laktom i glavu, krv je odmah počela curiti na sve strane.

Vođa hrvatske obrane izgledao je kao da je došao iz rata.

- Pukla mu je malo glava, bilo je i dosta krvi, al Vedran je pokazao kakav je borac, kakav je karakter - oduševljen je bio i suigrač Domagoj Vida.

Turkey v Croatia - EURO 2016 - Group D Turkey v Croatia - EURO 2016 - Group D
12

"Zakrpali" smo ga

Prvo je Ćorluka dobio “kapu” od običnog, bijelog zavoja, a u poluvremenu su ga i šivali. Međutim, nije pomoglo, on je nastavio stavljati glavu na kopačku, ulaziti u duele s “krvoločnim” Turcima, a krv iz Čarlijeve rane nastavila je teći.

- Imao je posjekotinu, koju smo zašili, no nismo uspjeli potpuno zaustaviti krvarenje. Zato je nekoliko puta morao izlaziti iz igre, pokušavali smo ga pokušali dodatno ‘zakrpati’ - kazao je dr. Boris Nemec, i liječnici reprezentacije su se naradili...

- Ma bit će on dobro, nema sumnje da će biti spreman za Češku - dodao je dr. Nemec.

Sjajnu partiju odigrao je Ćorluka, jednako kao i ostatak momčadi, a fotografije njegova krvlju oblivena lica obišle su svijet. I poslužile kao slika za primjer kako se treba igrati za nacionalnu momčad. Kad je tako, naravno da postoji i fotografija da ranjeni Čarli, s modricom ispod oka i glavom u zavojima, slavljenički širi ruke i stišće šake.

Zaslužio je...

- Netko od nas može imati slab dan, ali nitko nema pravo na dan bez borbe - poručio je Ćorluka, kojeg suTurci zapamtili očito još od 2011.

Tad ih je “devastirao” u našoj 3-0 pobjedi u Istanbulu, išli su baš oštro na njega, ali Čarli je ovoga puta imao lavlje srce.

Svaka čast, majstore!

Jel to Ćorluka?

Nije dugo trebalo da krvavi Ćorluka postane hit na internetu.

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna