Obavijesti

Sport

Komentari 7

Krama: Neka Dalić rotira mene i Rebića, zbunjujemo protivnike

Krama: Neka Dalić rotira mene i Rebića, zbunjujemo protivnike
9

Protiv Engleske nismo igrali ni za što, ali smo svejedno bili dobri. Da smo imali navijače sve bi bilo bolje, a i rezultat bi bio drugačiji, rekao je Lovren nakon remija s Engleskom (0-0) u drugom kolu Lige nacija...

VIDEO

Drugo kolo Lige nacija donijelo nam je utakmicu između Hrvatske i Engleske. Susret se igrao pred praznim tribinama Rujevice zbog kazne koju Vatreni izdržavaju još od lipnja 2015. godine kada je na travnjaku Poljuda osvanuo kukasti križ. 

Repriza polufinala Svjetskog prvenstva iz Rusije ovoga je puta završila bez golova (0-0), ali bez obzira na to, Dalić može izvući nekoliko pozitivnih stvari iz tog remija. 

Ipak, svejedno i dalje ostaje žal zbog praznih tribina, a s tim se slažu i igrači Vatrenih koji su uvjereni da bi im navijači dali dodatni vjetar u leđa. 

- Utakmica je bila gledljiva, ali mislim da bi s našim navijačima bila puno bolja, a i rezultat bi vjerojatno bio drugačiji. Međutim, zadovoljni smo i s bodom jer smo igrali protiv vrlo jakog protivnika koji je promijenio dva ili tri igrača u odnosu na SP dok smo mi imali nekoliko igrača koji su s nama prvi put - rekao je Dejan Lovren, a onda se osvrnuo i na onaj debakl protiv Španjolske:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Dalić: Daleko je ovo od prave Hrvatske. Puno je još posla...
Dalić: Daleko je ovo od prave Hrvatske. Puno je još posla...

- Utakmica protiv Španjolske je bila sramota. Ne smijemo si priuštiti da u jednoj utakmici primimo šest komada. Danas smo, za razliku od utakmice sa Španjolskom, odigrali muški i samo nam je falio gol. Bilo kako bilo, polako nam se vraća ona glad iz Rusije. Protiv Engleske nismo igrali ni za što, ali smo svejedno bili dobri. Sada se okrećemo prema naprijed i idemo stvoriti što bolju atmosferu.

POGLEDAJTE VIDEO

Izjave igrača nakon utakmice protiv Engleske

Rujevica: Izjave igrača nakon utakmice protiv Engleske Više na https://bit.ly/2Ojsxmh

Objavljuje 24sata Sport u Petak, 12. listopada 2018.

Jedna od pozitivnih stvari u utakmici protiv Engleske je zasigurno i vrlo dobra igra koju je pružio Ante Rebić u ulozi napadača. 

- Zadovoljan sam sa svime. Odigrali smo vrlo dobru utakmicu kao momčad, ali i ja sam odigrao dobro u ulozi napadača. U klubu igramo s dva napadača, a ja sam jedan od njih, tako da mi se nije bilo teško prilagoditi na tu poziciju. Protiv Engleza nam je cilj bio ne primiti gol i u tome smo uspjeli. Imali smo svoje šanse i mi i oni i smatram kako je remi najrealniji rezultat - rekao je Rebić. 

Sjajni Livaković spasio stvar, Marcus Rashford će ga sanjati
Sjajni Livaković spasio stvar, Marcus Rashford će ga sanjati

Utakmicu je također komentirao i Andrej Kramarić, peterostruki strijelac u revijalnoj utakmici protiv Bjelovara, a on, isto kao i Lovren, smatra kako bi im navijači puno pomogli. 

- Zadovoljni smo s utakmicom i rezultatom. Nažalost, nije bilo navijača koji bi nam zasigurno dali dodatni vjetar u leđa. Rošade s Rebićem su mi odgovarale, a vjerujem da su i njemu. To je dobro jer tako možemo zbuniti protivnika - rekao je Krama, a onda najavio prijateljski ogled protiv Jordana koji je na rasporedu u ponedjeljak, također na Rujevici. 

- Stvarno ne znam kakvi su izbornikovi planovi za utakmicu s Jordanom, sve ćemo vidjeti. Siguran sam da će biti određenih zamjena, ali mi se svejedno nadamo pozitivnom rezultatu - zaključio je napadač Vatrenih. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu