Obavijesti

Sport

Komentari 40

Krama odlučio meč, Kovačevi kiksali, Bayern se jedva spasio

Krama odlučio meč, Kovačevi kiksali, Bayern se jedva spasio
1

Eintracht Frankfurt bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača pretrpio je i drugi uzastopni poraz. Danas je od njih bio bolji Ingolstadt uz 0-2. Imali su priliku iz penala za 1-1, ali danas ih ništa nije išlo...

VIDEO

Andrej Kramarić zabio je dva gola za svoj Hoffenheim protiv Darmstadta i to nakon što je ušao u 50. minuti utakmice. Bila je to deveta pobjeda njegove momčadi u Bundesligi koja ih je dovela na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice. 

Odigrao je svih 90 minuta, dok je na drugoj  od 58. minute igrao Antonio Mirko-Čolak.

Hrvatski je napadač mrežu tresao i nešto ranije, ali mu je tada gol poništen zbog zaleđa.

Eintracht Frankfurt bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača pretrpio je i drugi uzastopni poraz. Danas je od njih bio bolji Ingolstadt uz 0-2. 

Bergerie je zabio u 26., da bi domaći stoper Abraham pocrvenio u 34. U 56. minuti Makoto Hasebe zapucao je penal za domaće i tu su posve potonuli što se očitovalo golom Grossa iz penala u 69. Ipak, da bude malo drame do kraja pobrinuo se Leckie iz redova gostiju koji je također direktno isključen. Ante Rebić igrao je svih 90 minuta za Kovačevu momčad.

Vedad Ibišević u velikoj je formi, zabio je gol i prvaku Bayernu! Nakon Plattenhardtova ubačaja iz slobodnog udarca, Vedo je poentirao u 21. minuti za Herthino vodstvo 1:0.

Do kraja poluvremena Ibišević je još jednom zadrmao mrežu Manuela Neuera, ali mu je pogodak u 38. minuti poništen zbog zaleđa.

Vedo je do kraja utakmice najviše prijetio Bayernovim vratima, a pamtit će navijači i pokušaj iz voleja iz 50. minute koji je prozujao pokraj lijeve vratnice.

Dvije minute do kraja utakmice Bayern je imao priliku izjednačiti, ali je Rune Jarstein odlično skinuo Alabin udarac iz slobodnjaka.

Vedad Ibišević je igrao do 87. minute, a Bayern je točno devet minuta nakon njegovog izlaska stigao do boda! Za 1:1 je u šestoj minuti nadoknade pogodio Lewandowski.

Borussia Dortmund povela je protiv Wolfsburga u 20. minuti igre autogolom Jeffreyja Brume nakon kornera Marca Reusa. 

Nastavila je Borussia prijetiti nakon vodstva, Ousmane Dembele je u 26. minuti pucao nisko, ali je skinuo Wolfsburgov golman, a dobar je pokušaj iz slobodnjaka imao Andre Schürrle čiji je udarac završio pokraj lijeve vratnice.

Brzo nakon povratka s poluvremena, Borussia je povećala prednost. Pogodak glavom za 2:0 je u 48. minuti postigao Lukasz Piszczek nakon odbijanca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica