Obavijesti

Sport

Komentari 70

Krama: Pitanje je kad ću moći ponovo zaigrati, nema pomaka

Krama: Pitanje je kad ću moći ponovo zaigrati, nema pomaka
5

Čovjek dođe u situaciju da razmišlja kako mu je jedino preostalo moliti se, rekao je Andrejev otac Josip. Išao je Krama i kod bioenergetičara i poznatog beogradskog liječnika, ali nitko ne zna što mu je

VIDEO

Andrej Kramarić (28) ozlijedio se sredinom srpnja na startu priprema Hoffenheima za novu sezonu i otad, kako smo izvijestili, ne trenira zbog ozljede tetive koljena.

Problemi za napadača hrvatske nogometne reprezentacije dublje su prirode jer Andrej ne zna kad će opet moći na teren. Bol ne popušta.

- Pitanje je kad ću uopće moći trenirati. Nema pomaka. Ništa se novo nije dogodilo, još nisam odradio niti jedan trening - rekao je Kramarić za Sportske novosti.

Trainingslager der TSG Hoffenheim in Windischgarsten - Österreich, vom 18.07. - 23.07.2019

Magnetska rezonancija koju je napravio u Njemačkoj nije pokazala nikakvo oštećenje koljena, ali Andrej nije mogao stati na bolnu nogu.

Konzultirao se stoga s liječnicima, među kojima i bioenergetičarom Marinkom Smolčićem, te Beograđaninom Andrejem Milutinovićem, koji je pomogao brojnim igračima Dinama te sadašnjih i bivših reprezentativaca. Kod njega je bio i Nikola Moro, a Kramariću ga je preporučio trener Alfred Schreuder, koji ga poznaje preko Dušana Tadića. Andrej ga je posjetio u Rovinju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svi ti liječnički tretmani ipak nisu dali rezultata i Andrej se u utorak vratio u Hoffenheimov kamp kako bi primio nove injekcije izravno u tetivu koljena. One bi mu trebale smanjiti bol, ali hoće li sasvim riješiti problem - nitko ne zna. Zbog problema s tetivom u opasnosti je i križni ligament, čija bi ozljeda zahtijevala jako dugu stanku.

Pokretanje videa...

07:01

Sasvim je izvjesno kako će Andrej morati preskočiti rujanske oglede "vatrenih" protiv Slovačke i Azerbajdžana u kvalifikacijama za Euro 6. i 9. rujna, što će zadati nove glavobolje izborniku Zlatku Daliću jer će ostati na samo jednom klasičnom napadaču, Bruni Petkoviću, i morat će tražiti novo rješenje.

Kramarića je i prije godinu dana mučilo koljeno, zbog čega je propustio utakmice protiv Portugala i Španjolske u rujnu, a ranije je imao problema s petom. Sad će opet utakmice svoje selekcije morati gledati s tribine ili, što je vjerojatnije, putem televizije.

- Bit će dobro bude li spreman za utakmice reprezentacije u listopadu. Rujan? Čak i da sve konačno prođe, iako smo već nekoliko puta mislili da hoće pa nije, to nikako ne bi bilo uputno. Kako će igrati nepripremljen i tek zaliječen? Vuklo bi ga srce, ali to bi bio golem rizik - rekao je Andrejev otac Josip.

- Najgore je što više ne znamo što poduzeti. Ako injekcije ne donesu poboljšanje, a treba ih dobivati četiri, pet tjedana, sljedeća je varijanta da ode u München. Čovjek dođe u situaciju da razmišlja kako mu je jedino preostalo moliti se - dodao je u očaju otac hrvatskog reprezentativca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov