Obavijesti

Sport

Komentari 56

Kramarić: Mi smo trebali igrati u finalu Eura, a ne Portugalci...

Kramarić: Mi smo trebali igrati u finalu Eura, a ne Portugalci...
1

Nigerija nam je najteži protivnik jer protiv nje igramo prvu utakmicu koja nam je najvažnija. Ta će nam utakmica otvoriti ili zatvoriti vrata Svjetskog prvenstva, rekao je Andrej Kramarić

VIDEO

Ova je generacija sjajna, a naša je motivacija na visokom nivou. Želimo proći u nokaut-fazu i, uz malo sreće, ostvariti veliki rezultat, rekao je hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić u razgovoru za službenu stranicu Fife.

Hrvatska će na Mundijalu zaigrati protiv Nigerije, Argentine i Islanda, a napadač Hoffenheima kao najtežeg protivnika ističe - Afrikance!

- Mislim da je to Nigerija jer protiv nje igramo prvu utakmicu koja nam je najvažnija. Ta će nam utakmica otvoriti ili zatvoriti vrata Svjetskog prvenstva. Zato se moramo potpuno koncentrirati. Argentina? O njima ne trebamo puno govoriti, svi znamo kako sjajne nogometaše ima. Oni su jedni od favorita za osvajanje turnira.

Hrvatska je za kamp tijekom prvog kruga i uoči eventualne utakmice osmine finala odabrala mjesto Roščino kraj Sankt Peterburga, odnosno Iličevo, gdje je smješten hotel Šumska rapsodija.

- Smještaj je sjajan i jako zanimljiv jer smo smješteni u šumi i blizu jezera. Stvarno volim prirodu i jako sam zadovoljan izborom.

Osvrnuo se Kramarić i na prethodno Europsko prvenstvo u Francuskoj u kojemu je Hrvatska, nakon dvije pobjede i remija u skupini, u produžetku izgubila od Portugala.

- S obzirom na to kako smo igrali u Francuskoj i kakav smo dojam ostavili, mi smo trebali igrati u finalu, a ne Portugal. Tako da uvijek govorim da je potrebno imati malo sreće - rekao je Kramarić i istaknuo kako mu je lijepo igrati s Lukom Modrićem:

- Naravno da ga je sjajno imati u momčadi, pa on je jedan od najboljih svjetskih nogometaša. On pomaže nama, ali i mi njemu. Sigurno bi htio ostvariti velik rezultat s reprezentacijom, što bi bila kruna njegove karijere.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske