Sport

Komentari 5

Kramin trener je odbio i Real: Ma, zvat će oni mene ponovno

Kramin trener je odbio i Real: Ma, zvat će oni mene ponovno

Julen Lopetegui je zamijenio Zidanea na trenerskoj klupi Reala, a Kramarićev trener iz Hoffenheima tvrdi da je on tu priliku - odbio jer misli da će ona doći opet

Julian Nagelsmann je jedan od najperspektivnijih trenera na svijetu. Iako mu je tek 31 godina, odličnim rezultatima s Hoffenheimom je privukao brojnih velikana. Tako i Real Madrida koji ga je htio dovesti nakon što je Zinedine Zidane napustio trenersku klupu.

Međutim, Nijemac je napravio nešto što se gotovo ne viđa - rekao je 'ne' kraljevskom klubu i odlučio ostati u Bundesligi. S Hoffenheimom će raditi još ovu sezonu, a onda će idućeg ljeta preseliti u Leipzig s kojim je postigao dogovor. Sada je otkrio zašto je umjesto Reala izabrao Leipzig.

Real me zvao. Tko bi im spustio slušalicu? Ne postoji veći klub na svijetu - rekao je Nagelsmann, a onda pojasnio svoju odluku.

- Ali ja imam tek 31 godinu, imat ću novu priliku. Nisam želio seliti iz Njemačke.

- Ako se moja trenerska karijera nastavi normalno razvijati, vjerojatno ću kasnije ponovno dobiti priliku da preuzmem tako veliki klub. Tu su i obiteljski razlozi, nije nam odgovaralo sada ići u inozemstvo.

- Veliki problem u našem društvu je taj što sve želimo maksimizirati. Sve se vrti oko toga da imaš više od svog susjeda, da imaš veći automobil, veći račun u banci, veću kuću... Ne želim biti takav - poručio je iskreni Nagelsmann.

Umjesto njega klupu Reala je preuzeo Julen Lopetegui koji će u novoj sezoni braniti trostruki naslov Lige prvaka.

Najčitaniji članci