Obavijesti

Sport

Komentari 6

Kranjčar: Najžešći navijači nikad mi neće oprostiti

Kranjčar: Najžešći navijači nikad mi neće oprostiti
1

Niko je u intervjuu otkrio kako ne vjeruje da će mu BBB ikad oprostiti odlazak iz Dinama, a pričao je i o Eduardu i najavio je meč sa Škotskom

VIDEO

Jedan od najpouzdanijih igrača trenera Harrya Redknappa u Portsmouthu, Niko Kranjčar, dao je veliki intervju škotskom Sunday Mailu, a bio je otvoreniji nego što je s hrvatskim medijima. Priznao je kako ne vjeruje da će se popraviti njegov odnos s hrvatskim navijačima, pričao o ozljedi Eduarda i najavio ogled hrvatske protiv Škotske u srijedu. Još je jednom naglasio kako je iz Dinama potjeran.
- Moj odnos s hrvatski navijačima nikada se neće stopostotno popraviti. To je nemoguće. Srećom, to s vremenom postaje sve manji problem. Sada je bolje nego na početku, no najžešći navijači mi nikada neće oprostiti. Odlučio sam se na transfer iz Dinama u redove najvećeg rivala Hajduka, a to neću nikada požaliti jer sam zahvaljujući tom izboru sada ovdje - rekao je Kranjčar i dodao:
- Potjeran sam iz Dinama i najbolje mi je bilo da prijeđem u Hajduk. To je odluka s kojom ću živjeti. Imao sam nesporazum s vodstvom kluba. Trener me svrstao u mladu momčad, a nakon nekoliko loših rezultata predsjednik i čelnici željeli su igračima smanjiti plaće. Rekao sam kako ću pristati na to ako i sebi smanje primanja. Oni to nisu željeli napraviti i odlazak u Split bio je najbolji izbor. Navijači Dinama bili su bjesni, no nikada nije bilo fizičkih napada. Prozivali su me s tribina, no na to sam navikao.
Niko je tada zborio o svojim teškim danima u reprezentaciji:
- Dva dana prije nego što mi je otac postao izbornik svi su se slagali da sam igrač za reprezentaciju. No, kada me otac pozvao u reprezentaciju, odjednom su svi počeli govoriti kako je to odlučio jer sam mu sin. Bilo mi je teško, a osjećaji su se miješali. Želio sam sve napraviti da se ne prigovara mom ocu, a još dok sam bio mali više sam se brinuo za rezultate njegovih nego mojih klubova.
Naš vezni igrač škotskim je novinarima rekao kako je odgojen na način da svojoj zemlji nikada ne okrene leđa i kako će za hrvatsku uvijek ostaviti srce na terenu. Što se tiče ozljede Eduarda, Niko je naglasio kako će njega biti jako teško zamijeniti:
- Moramo naučiti igrati bez njega. On je bio naš najbolji strijelac i igrač i biti će ga teško zamijeniti. Izbornik će probati postaviti novu taktiku protiv Škotske, a mi ćemo se morati brzo prilagoditi ako želimo ostvariti uspjeh na Euru. Odrastao sam s Eduardom, oduvijek smo bliski i ako netko zaslužuje veliku karijeru, to je onda on. Nije mu bilo lako kada je bez roditelja došao u Hrvatsku, on je veliki talent i svi u Hrvatskoj su tužni zbog toga što mu se dogodilo.
Vezano za ogled protiv Škotske i želje njihovih navijača da se priključe onim hrvatskim na Euru, Kranjčar je ustvrdio:
- Svi znamo koliko je Škotska bila blizu plamanu na Euro, usprkos najtežoj skupini kvalifikacija. Nitko ne može doći u Škotsku i bezuvjetno vjreovati u pobjedu. Škotsku poštuje cijeli svijet, a ne samo Hrvatska. Nisam razmišljao da ću postati popularan u Škotskoj kada sam postigao pogodak na Wembleyu, no ako nas Škoti žele podržati na Euru, to će biti sjajno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio