Obavijesti

Sport

Komentari 161

Kranjčar: Nikad se neću vratiti u Dinamo, a HNL ne pratim...

Kranjčar: Nikad se neću vratiti u Dinamo, a HNL ne pratim...
5

Žao mi je da je tatin boravak u Dinamu tako kratko trajao, ali presretan sam što ih je uveo u Ligu prvaka, rekao je Niko Kranjčar za Večernji list te odbacio mogućnost povratka na Maksimir

VIDEO

Niko Kranjčar ovog je tjedna predstavljen kao službeni ambasador EP-a do 17 godina koje se u svibnju igra u Hrvatskoj. Iako neće biti u Hrvatskoj cijelo vrijeme, Niko je u dogovoru s Rangersima prihvatio izazov i u svijetu će promovirati ovo veliko natjecanje.

Oporavlja se nakon teške ozljede, a dolaskom u Hrvatsku teško može izbjeći pitanja o povratku u voljeni klub.

- Bih li se vratio u Dinamo? Kao igrač, ne! A kako ne namjeravam biti ni trener, opet ne - rekao je Niko u razgovoru za Večernji list.

O utrci Rijeke i Dinama za naslov ne zna puno.

- Ne pratim HNL.

Iako ne gleda neizvjesnu utrku u domaćem prvenstvu, bio je presretan kada je otac Cico prošle godine stigao na Maksimir.

- Oduvijek sam navijač Dinama, isto kao i on, i teško mu je bilo odbiti taj poziv. Žao mi je da je tako kratko trajalo, ali presretan sam što ih je uveo u Ligu prvaka - dodao je Niko za VL.

Što misli o igrama reprezentacije, kakvi su mu planovi za nastavak karijere te što očekuje od utakmice s Ukrajinom pročitajte na stranicama Večernjeg lista.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 161
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića