Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kranjčar ozljedio aduktor i propušta iduću utakmicu

Kranjčar ozljedio aduktor i propušta iduću utakmicu
1

Hrvatski reprezentativac neće igrati u ogledu svoga Portsmoutha i Swansae u 4. kolu FA Cupa zbog ozljede o kojoj Tony Adams nije želio pričati

VIDEO

Niko Kranjčar zbog ozljede neće igrati u idućoj našoj utakmici, ogledu protiv Swanseae, objavio je na konferenciji za novinare u petak trener Portsmoutha Tony Adams.
- Ne mogu govoriti o vrsti ozljede, to nije moje zaduženje, samo mogu reći da neko vrijeme neće igrati - šturo kaže Adams.
Na službenim stranicama Portsmoutha stoji kako je riječ o ozljedi prepone. Kako naglašavaju, Niko sigurno neće igrati u utakmici 4. kola FA Cupa. No najava trenera Adamsa o izbivanju koje će trajati "neko vrijeme" ipak ostavlja prostora za zabrinutost.
- Niki je puknuo aduktor desne noge u duljini od četiri centimetra. Tako je pokazao današnji pregled magnetskom rezonancom - objasnio je liječnik hrvatske reprezentacije dr. Boris Nemec za službenu stranicu HNS-a.
Kranjčar se ozljedio u završnici utakmice protiv Tottenhama. U jednom trenutku Niko je osjetio jako zatezanje u desnoj nozi.
- Ovakve ozljede zahtjevaju nekoliko tjedana stanke. Razgovarao sam s Nikom i rekao mi je da ozljeda ne bi trebala biti ozbiljnije prirode - kaže dr. Nemec, koji dodaje i kako je Niko već počeo s procesom fizikalne terapije.
Hrvatska će gostovati 11. veljače u Bukureštu i u stožeru se nadaju da će moći računati na veznjaka Portsmoutha. Do prve akcije Bilićeve družine u ovoj godini preostalo je još dvadesetak dana, Niko bi do tada već trebao ponovno biti u pogonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu