Obavijesti

Sport

Komentari 13

Krasimir Balakov nema milosti: Kilogram viška - plati 1000 €

Krasimir Balakov nema milosti: Kilogram viška - plati 1000 €
1

Dozvoljeno je odstupanje od dva kilograma, sve preko toga... Sto grama - sto eura, kilogram - 1000 eura, otkrio nam je Balakov ''cjenik'' za one koji su se "zapustili"...

VIDEO

Prije nego li su igrači Hajduka istrčali na prvi trening, morali su stati na vagu. Pod budnim okom dr. Ivančeva te pomoćnih trenera Grueva i Arsova, pažljivo su izvagani, jer je uoči zimske stanke Balakov najavio oštre kazne za one koji se opuste.

- Dozvoljeno je odstupanje od dva kilograma, sve preko toga se sankcionira. Sto grama – sto eura, kilogram – tisuću eura - otkrio nam je Balakov ''cjenik'' za one koji su blagdane proveli za stolom.

- Što se čudite, pa znate li vi pošto je meso danas – nasmijao se trener bijelih, koji je na koncu bio zadovoljan rezultatima vaganja.

Čini se kako su njegoveu prijetnju igrači shvatili ozbiljno, jer su svi bili u okviru dozvoljenog odstupanja. Štoviše, mladi Antonio Milić i Ivan Vuković drastično su mršaviji. Milić zbog bolesti, a Vuković jer ga je Balakov uoči pauze posebno upozorio da mora skinuti 5-6 kilograma viška.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Morao sam, što da radim kad je trener naredio – nasmijao se Crnogorac i dodao:

- Zbog ozljede sam na jesen manje trenirao i igrao i tako nakupio koji kilogram viška. I sam sam se osjetio težim nego što treba, no sad je opet sve u redu. Radio sam u pauzi, pazio na kilažu, da što spremniji dočekam pripreme i opravdam očekivanja.

Prvo vaganje svi su uspješno prošli, no Balakov ništa ne prepušta slučaju. Naručio je novu, prijenosnu vagu, koju će ponijeti na pripreme u Tursku. Jednom tjedno igrači će morati na vagu, a svako odstupanje od idealne težine će se sankcionirati. Jedno pivo poslije večere je dozvoljeno, kao i sladoled, no slatkišima, čipsevima, gaziranom piću je odzvonilo.

Sličan režim uveo je u Monacu i Didier Deschamps, o čemu svjedoči izjava bivšeg reprezentativca Dade Prše.

- Kazne su bile žestoke, sjećam se da je najveći problema imao Gael Givet, koji je subotom i nedjeljom preskakao večere, mučio se, živio na kruhu, salati i vodi, samo kako bi u ponedjeljak ujutro bio lakši na vagi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova