Obavijesti

Sport

Komentari 92

‘Kratki spoj’ Dinama i Dalića: Što to muči Nenada Bjelicu?

‘Kratki spoj’ Dinama i Dalića: Što to muči Nenada Bjelicu?
1

Ne, nažalost u sedam mjeseci nisam imao niti jedan razgovor s izbornikom u vezi igrača Dinama, ali dobro. Sad postoji šansa da se čujemo, rekao je Bjelica o Daliću, koji još nije bio na Maksimiru

VIDEO

Dinamo je prvi put u 50 godina ostvario europski pothvat i izborio europsko proljeće. Maksimirska idila okončala je i titulom jesenskog prvaka pa je Nenad Bjelica mirne duše poslao igrače na kratak zimski odmor.

A u subotu su krenule i pripreme za čuveno europsko proljeće i nastavak sezone u HNL-u. Na pripreme na umjetnu travu stiglo je čak 34 igrača kao što je bilo i najavljeno, a vrlo brzo dobili su lopte u noge.

- Imamo na čemu raditi - rekao je Bjelica.

- Kao na igri u posjedu lopte. Ona jesenas nije bila perfektna - nadovezao se šef Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Među ta 34 igrača bio je i Dominik Livaković (23). Mladi golman buduća je 'jedinica' hrvatske reprezentacije, on je ujedno i jedini hrvatski reprezentativac u redovima Dinama.

- Nadam se da će ubuduće biti i više reprezentativaca iz Dinama, kao što se nadam da izbornik prati naše utakmice. Mislim da su to naši dečki svojim igrama i zaslužili kao Oršić i Petković, pa Moro koji se vraća, potom i Šunjić, uz Livakovića koji je već u reprezentaciji. Dakle, imamo mi kandidata za reprezentaciju, imamo 'materijala' pa vjerujem da će izbornik naše igrače nagraditi pozivom - rekao je za Večernji list Nenad Bjelica.

Zlatko Dalić nije gostovao niti na jednoj utakmici Dinama ove sezone u Maksimiru. Bjelica i Dalić se čak nisu niti čuli posljednjih mjeseci.

- Ne, nažalost u sedam mjeseci nisam imao niti jedan razgovor s izbornikom u vezi igrača Dinama, ali dobro. Sad postoji šansa da se čujemo - rekao je Bjelica.

Izgleda da se negdje dogodio kratak spoj između Dinama i reprezentacije. Nenad Bjelica začuđen je što nikakvog kontakta s izbornikom nije bilo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...