Obavijesti

Sport

Komentari 15

Kreator nastavlja suradnju s F1: Tužit će komentatore utrka

Kreator nastavlja suradnju s F1: Tužit će komentatore utrka
1

Kreator grupa je šokirana neistinitim tvrdnjama, koje šire bivši komentatori Jergović i Dijaković, kako će ostati bez prava na prijenos F1. Zbog lažnih navoda će ih tužiti

VIDEO

Prava na prijenos utrka Formule 1 za Hrvatsku, koju je Kreator grupa potpisala s istoimenom tvrtkom, vrijede do 1. veljače 2013. Vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone vrlo je zadovoljan dosadašnjom suradnjom s Kreator grupom, što je potvrdio na nedavnom sastanku u Londonu. A odluka o budućem tijeku suradnje u potpunosti je u rukama Kreator grupe.

Naime, Kreator grupa je šokirana neistinitim tvrdnjama, koje šire bivši komentatori Mladen Jergović i Goran Dijaković, kako će ostati bez tih prava. Zbog širenja neistina i narušavanja poslovnog ugleda tvrtke Kreator grupa odlučila je tužiti bivše komentatore za klevetu. Nažalost, to je jedini način kako bi se spriječilo daljnje širenje dezinformacija kojima se blati ugled Kreator grupe.

Vlasnik Kreatora Davorin Štetner nekoliko je puta bio u Londonu i susretao se sa šefom Formule 1 Bernijem Ecclestoneom. Svakom prilikom dobio je snažnu podršku u provođenju projekta. Tako je Kreator grupa sredinom prošle godine krenula s pripremama projekta prijenosa utrka Formula 1 za predstojeću sezonu. Uz potpisivanje ugovora s novim poslovnim partnerima, već se dulje vrijeme pregovara  s nekoliko vrsnih komentatora.

- Kreator grupa izvrsno surađuje s brojnim tvrtkama u Hrvatskoj koje su prepoznale vrijednost projekta prijenosa utrka Formule 1. Poručujemo im da projekt ide dalje i kako će u 2012. biti još atraktivniji s novim licima koja će sigurno privući još veću pozornost gledatelja. Nikako nećemo dozvoliti da zlonamjerni pojedinci narušavaju ugled tvrtke i projekta - izjavio je direktor Kreator grupe Davorin Štetner.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U vrlo kratkom vremenu Kreator grupa je uspjela otkupiti prava na prijenos vrhunskih sportskim događaja poput Formule 1, MotoGP-a i Volvo Ocean Racea. Tvrtka trenutačno pregovara o otkupu prava za prijenos vrhunskih teniskih i nogometnih događaja tako da će 2012. godinu dočekati s još jačom ponudom.

Davorin Štetner trenutačno se nalazi u Abu Dhabiju na poziv predsjednika tvrtke Pirelli gdje će odmah i potpisati ugovor o suradnji na projektima Kreator grupe, o čemu će više riječi biti u nadolazećim tjednima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida