Obavijesti

Sport

Komentari 1

Kreće li pozitivan niz Zagreba? Vujini dečki pobijedili i Ruse!

Kreće li pozitivan niz Zagreba? Vujini dečki pobijedili i Ruse!
2

Ušli smo ozbiljno u susret i to je bio ključ današnje pobjede. Trener je dosta rotirao, svi su doprinijeli i na kraju smo osigurali novu pobjedu, rekao je nakon pobjede nad Rusima Arian Jović, golman Zagreba

VIDEO

Napokon je počelo pozitivno razdoblje RK Zagreba! U 4. kolu SEHA lige uspjeli su srušiti Spartak iz Moskve, ovosezonskog debitanta lige. U zagrebačkom Domu sportova zagrebaši su slavili s velikih 39-23.

Zagreb je u ovom susretu izgledao kao u neka dobra stara vremena. Od prve minute su izabranici Veselina Vujovića uzeli stvar u svoje ruke i do kraja nisu ispuštali kontrolu niti prednost. 

- Bili smo fokusirani i ušli u susret na pravi način. Na kraju smo skoro svim igračima dali priliku i došli do nova tri boda - rekao je Veselin Vujović zadovoljno nakon još jedne pobjede.

Našice: RK Nexe i Železničar Niš u 4. kolu SEHA Gazprom lige

Početak je bio ključ svega, kasnije je bilo lako nastaviti, jasno je svima, osobito protiv manje iskusne i puno mlađe ekipe.

- Ušli smo ozbiljno u susret i to je bio ključ današnje pobjede. Trener je dosta rotirao, svi su doprinijeli i na kraju smo osigurali novu pobjedu. Važna utakmica u Mađarskoj je ispred nas, utakmica u kojoj je cilj doći do pobjede i promijeniti tok sezone - rekao je golman Arian Jović.

Najbolji u redovima domaćih bili su Valentino Ravnić s osam golova te Josip Vekić i Nenad Kosteski s po pet komada. Matej Ašanin upisao je osam obrana, dok je Arian Jović zaustavio pet pokušaja.

Među protivnicima su najbolje statističke podatke postigli Danila Sazonov također s osam pogodaka, a Igor Radojević i Evgenii Voiniush imali su po četiri lopte u mreži Zagrepčana. Oba golmana gostiju imala su po 11 obrana.


Stepančić se ozlijedio: Ma ne brinite, do EP-a sam kao avion
Stepančić se ozlijedio: Ma ne brinite, do EP-a sam kao avion

Ispred rukometaša Zagreba  je zadnje ovogodišnje gostovanje Lige prvaka. Čeka ih put u Mađarsku i dvoboj s tamošnjim prvakom. Pick Szegedom (30. 11., 17:30, HRT2) za koji igra i Luka Stepančić, no ovoga će puta zbog ozljede biti spriječen nastupiti protiv Zagreba. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi