Obavijesti

Sport

Komentari 221

Kakva predstava Juvea! Messi nemoćan, dva gola CR-a za vrh

Kakva predstava Juvea! Messi nemoćan, dva gola CR-a za vrh

Katalonci su prije utakmice imali veliku prednost na vrhu i 'samo' nisu smjeli primiti tri gola. No, Cristiano Ronaldo se pobrinuo s dva gola da vrh tablice preuzme Juventus i srušio Barcelonu na Nou Campu

Kakvu smo utakmicu gledali u Barceloni! Odlični Juventus preuzeo je inicijativu od prme minute, dominirao cijelu utakmicu i na kraju zauzeo vrh ljestvice rezultatom 3-0 (2-0)! Cristiano Ronaldo zabio je dva gola iz penala na dobro mu poznatom mjestu, a jedan je još pridodao McKennie.

Champions League - Group G - FC Barcelona v Juventus

Od starta su Pirlovi izabranici krenuli u visoki presing, nisu dali nogometašima Barcelone mnogo vremena za razmišljanje. A već u 13. minuti je Araujo srušio Ronalda u šesnaestercu, Portugalac je uzeo loptu i hladno zabio za vodstvo gostiju. Samo sedam minuta kasnije zabili su Talijani i drugi gol nakon krasne akcije Cuadrada i McKennieja koju je mladi veznjak završio atraktivnim golom.

Champions League - Group G - FC Barcelona v Juventus

Barcelona je izgledala jako loše, a Messi je bio nemoćan. Pokušavao je izvana, ali spreman je bio veteran Gianluigi Buffon nekoliko puta na susretu. Na poluvremenu je znao Koeman da mora nešto mijenjati, pokušao je s Braithwaiteom, ali nije mu previše pomogao. Osam minuta nakon početka drugog dijela rukom je u svom šesnaestercu igrao Lenglet, VAR snimka pokazala je da se radi o penalu, a Ronaldo je opet hladno zabio.

Champions League - Group G - FC Barcelona v Juventus

Do kraja utakmice Barcelona je pokušavala, odnosno pucao je uglavnom Messi, a sve je bez problema skidao Buffon. Veliku je priliku imao i Griezmann, ali je odlučio pucati iz prve i lopta je otišla daleko od gola. Katalonci su ovim porazom ispustili vrh u grupi G Lige prvaka te će u doigravanja s drugog mjesta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
LIGA PRVAKA 21:00 , NOU CAMP, BARCELONA
Barcelona
0 : 3
Juventus
13', 52' Ronaldo 11m, 20' McKennie,
Sortiranje događaja
90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao četiri minute nadoknade, a Federico Chiesa ušao je umjesto Cristiana Ronalda.

90'

Neće danas Messija i - neće. Po tko zna koji put je opalio prema golu Buffona, ali talijanski veteran je to obranio! NE može Argentinac danas ništa, Gianluigi je zaključao vrata.

85'

Ne ide Messija pa ne ide! Pucaoje opet iz daljine, ali nije uspio pogoditi. Pirlo radi nove promjene, iz igre su izašli Cuadrado i Morata, a ušao je Dybala.

82'

Barcelona radi novu zamjenu. Izašao je Araujo, ušao Mingueza.

76'

Zabio je gol Juventus, ali u zaleđu je bio Bonuci. Ništa od gola, VAR soba javila je glavnom sucu kako gol ne vrijedi.

Komentari 221