Obavijesti

Sport

Komentari 4

Krešić u pismu: Šurjak je neradnik i nema znanja

Krešić u pismu: Šurjak je neradnik i nema znanja
1

Bivši trener Hajduka Sergije Krešić u pismu Glasu Dalmacije naglasio da Ivica Šurjak nema znanja za posao koji je plaćen te da je uz to i neradnik

VIDEO

Bivši trener Hajduka Sergije Krešić poslao je otvoreno pismo Glasu Dalmacije u kojem je reagirao na prozivanje Ivice Šurjaka. Stručni savjetnik Hajduka je izjavio da je "dovođenje Krešića Hajdukova pogreška jer se Krešić kukavički branio i da se taktički povlačio u mišju rupu". Krešić je u pismu napisao da je Ivica Šurjak nestručan, da nema nikakve škole i iskustva za posao za koji je plaćen te da je osim toga i neradnik.
"Stručni savjetnik ili stručni suradnik, mora imati znanje, iskustvo i neprestano razmišljati, kreirati i predlagati rješenja za unapređenje stručnog rada u klubu. Dakle - raditi. A on je polupismen (zna čitati, ne zna pisati). Ne postoji ni jedan njegov pismeni prijedlog u klubu. Na moje zahtjeve za poboljšanje igračkoga kadra nikada nije odgovorio ni usmeno ni pismeno. Na moje pitanje na osnovu čijih, naravno pismenih prijedloga, su dovedeni igrači - nema odgovora. Isključivo skrivanje iza zajedničke odgovornosti. Pogriješiti se može, ali se mora stalno raditi i tražiti rješenja. Sebe naziva šefom struke (?!) (polupismen, bez škole, bez znanja, bez iskustva), menadžerom, a i za to treba škola kao i osobna novčana garancija kod FIFA-e i UEFA-e, stoji u Krešićevu pismu objavljenom na Glasu Dalmacije.
Krešić je dalje naglasio da je on 20 godina radio u Španjolskoj i ima blizu 700 utakmica u profesionalnim ligama. Trenirao je mnoge slavne igradače poput Eto'oa, Argentince Rou, Lea Franca. Također je pobjeđivao trenere poput Van Gaala, Ranierija, Cupera, Beniteza...
Dodao je još da je na Poljudu ostajao skoro cijele dane da bi pohvatao konce, a da Šurjaku nikad nije palo na pamet da ga potraži kako bi razgovarali o bilo čemu, a pogotovo ne o klubu.
"Uvijek je imao neke druge "poslove". Ovakav rad Šurjaku i njemu sličnima ne odgovara. Sve je transparentno, nema igara iza leđa, svatko treba raditi svoj posao i zna se zašto se odgovara. Šurjak je za to nesposoban, izuzev, ako u opis radnih obveza ne stavimo spletkarenje i slično. Riječ sramota je spomenuo nekoliko puta. Sramota je kada netko prima novac za nerad i spletkarenje, a ne što smo peti u ligi. Ovo je neuspjeh za klub kao što je Hajduk, ali u sportu stalno imamo oscilacije, ne može se uvijek pobjeđivati, ali se mora maksimalno raditi, posvetiti klubu, tražiti rješenja. Ovakav Šurjak i njemu slični za klub su sramota", piše između ostalog u pismu bivšeg trenera "bijelih".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani