Obavijesti

Sport

Komentari 6

Krivi su taksisti: Aferu Becksa i Rebecce Loos 'drukao' taksist

Krivi su taksisti: Aferu Becksa i Rebecce Loos 'drukao' taksist
6

Taksist koji navija za Espanyol izbacio je Zambrottu iz automobila jer igra za Barcu, a taksi vozi i kapetan Deportiva Manuel Pablo. Vožnja mu je obiteljski posao...

VIDEO

Madridska noć polako se približavala jutru, a uporni taksist i dalje je stajao i čekao. U automobil su mu ušli David Beckham i nepoznata djevojka. Najprije je pomislio da ta djevojka nije Victoria, potom da se Beckham iz njenih “kandži” neće tako lako izvući, a nakon toga postalo mu je jasno da će biti love!

- Odmah sam vidio da plete mrežu oko njega, a Becks se nije ni pokušavao izbaviti - prepričao je taksist medijima kako je vozio ondašnju zvijezdu Reala i njegovu ljubavnicu Rebeccu Loos.

Uzeo je lijep novac i priuštio velike probleme Beckhamu, koji ima prepunu garažu skupih automobila. No taksi je ponekad bolja opcija. Barem je tako mislio... Ako mu je to ikakva utjeha, nije jedini nogometaš koji se prevario misleći da je u taksiju sve lako.

Gianluca Zambrotta se u ljeto 2006. godine preselio iz Juventusa u Barcelonu. Doletio je u Kataloniju, stao ispred aerodromske zgrade i mahnuo taksiju. Ušao je, sjeo i - izletio iz automobila.

- Ne vozim one koji se bahato postavljaju prema meni ni one koji igraju za Barcelonu - rekao je taksist, koji je Barcino pojačanje iz svog taksija izbacio uz jednostavno objašnjenje:

- Ja ti navijam za Espanyol...

Zambrotta se nije pošteno ni smjestio u Barceloni, a već je shvatio koliko daleko može otići rivalstvo dvaju gradskih klubova. A u tisuću kilometara udaljenoj La Coruni mogao je ući u taksi koji vozi kolega nogometaš.

Manuel Pablo 2000. godine s Deportivom je osvojio jedini naslov prvaka u klupskoj povijesti. Igra i sad, s 35 godina, ali stigne i voziti taksi.

- Vožnja taksija već godinama je naš obiteljski posao. Moj je otac bio taksist, logično mi je da ga naslijedim - objasnio je svoj novi poziv Pablo.

Igrači Barcelone sasvim sigurno neće imati problema ni nalete li na oca suigrača Pedra. Sin je milijunaš, ali tata i dalje vrijedno vozi svoj žuti taksi.

'Hajdukovac' se sad vozi...

Želio sam biti menadžer, ali nije išlo. I nije mi loše kao taksistu, rekao je Kemal Elkaz. Prije 15-ak godina igrao je za Hajduk, a danas taksira u Sarajevu u Golfu 4.

Pljunuo je taksista zbog kape Spursa

Taksist sam 38 godina. Nikad nisam vidio da se netko tako ružno ponaša, požalio se Brian nakon što ga je pljunuo Jack Wilshere, nogometaš Arsenala.

- Bio je pijan, a potpuno je poludio vidjevši da imam kapu Spursa - rekao je taksist Brian.

Igor tukao na parkiralištu

Zbog tučnjave s taksistom kapetan Dinama dobio je godinu dana zatvora uvjetno. Taksist je isprovocirao Bišćana te počeo tučnjavu, pa je i on dobio istu kaznu.

Navijači tjerali igrače u taksije

Nakon 0-6 s Olympiacosom igrači AEK-a od navijača su pobjegli taksijima. Na iduću utakmicu željeli su ići autobusom, no 15000 natjeralo ih je da opet naruče taksije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima