Obavijesti

Sport

Komentari 19

Krstičević: Mato se ispričao i meni i klubu, trebao bi biti uzor

Krstičević: Mato se ispričao i meni i klubu, trebao bi biti uzor
1

Hajduk se ne smije dovesti u situaciju da prokocka prednost od pet bodova, niti da na Poljudu strahuje od momčadi koje godinu dana igraju HNL, rekao je Krstičević

VIDEO

Na sto muka je trener Hajduka Mišo Krstičević jer većina starijih i iskusnijih igrača su mu van stroja zbog ozljeda ili su se tek oporavili. No svako zlo je i za neko dobro, barem će mladi i nadareni juniori dobiti prigodu za dokazivanje, prigodu da se nametnu za sljedeću sezonu. A prva prilika im je protiv Lučkog u subotu u 19 sati.

- Imamo dosta problema, puno je ozlijeđenih, načetih i onih koji su još uvijek nedovoljno oporavljeni. Ahmad Sharbini i Gabrić se vraćaju, Vuković je trenirao sedam zadnjih dana i zato smo priključili šest juniora, od novih Eleza i Medaka, te Barišića, Vladislavića, Kiša i Tomaša, koji su već bili s nama - kazao je Krstičević, koji je otkrio i kako je imao razgovor s Matom Neretljakom, zbog njegove izjave nakon Osijeka kako je ovaj Hajduk ''Cirkus Colorado''.

Neretljak mi je obećao da se to neće više ponoviti, rekao sam mu da mora biti uzor mladima, kaže Krstičević

- Mato se ispričao i meni i klubu, rekao mi je da je to bilo u afektu. Izgubili smo, utakmica je bila u nekoliko navrata prekidana zbog bakljada. Rekao sam mu da bi on trebao biti podrška i uzor mladim igračima i obećao mi je da se to neće više ponoviti.

Razloge poraza u Osijeku Krstičević je pronašao u mladosti i neiskustvu svoje momčadi, koja nije znala odgovoriti na oštru igru domaćina, a ni sudac Vučkov nije napravio ništa da ih zaštiti.

- Mi smo odigrali loše, ali ima i objektivnih okolnosti. Tri prva starta Osječana bila su za crveni karton. Sudac nije ništa sudio, a moji mladi igrači nisu znali odgovoriti na agresivnu igru domaćina. Suci su nas u zadnje tri utakmice koštali tri gola. Prije gola Osijeka Smoje je igrao rukom, čist prekršaj prethodio je izjednačujućem golu Slaven Belupa, a poništeni nam je čisti gol protiv Karlovca zbog nepostojećeg zaleđa.

Hajduk je još uvijek na pet bodova ispred Slavena, Krstičević vjeruje kako će to biti dovoljno do kraja sezone.

Moramo odigrati čvrsto i angažirano, pogotovo protiv momčadi iz ''zagrebačkog prstena'', kaže Mišo

- Hajduk se ne smije dovesti u situaciju da prokocka tu prednost, niti da na Poljudu strahuje od momčadi koje godinu dana igraju HNL. Lučko je u dobrom nizu, nisu za podcjenjivanje, nisu nipošto bezazleni, pogotovo jer mi imamo puno igrača pod upitnikom. No mi moramo odigrati čvrsto i angažirano, pogotovo protiv momčadi iz ''zagrebačkog prstena''. Tko god nastupio moramo biti čvrsti i odigrati tako da ne dovodimo pobjedu u pitanje.

Još uvijek se ne zna je li se Hajduk žalio na odluku o jednoj utakmici zabrane igranja pred publikom. Za Krstičevića nema dileme, nogomet se igra zbog publike i prazne tribine ne trebaju nikome.

- Mi smo bez Torcide na Poljudu pola kluba. Srce mi je puno kad se složno navija. Torcidi dajem maksimalnu podršku i nadam se da će i oni među sobom naći put iz svega ovoga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani