Obavijesti

Sport

Komentari 62

Kruno Jurčić: Pokušat ćemo zabiti gol u hramu nogometa

Kruno Jurčić: Pokušat ćemo zabiti gol u hramu nogometa
15

Željeli smo doći u hram nogometa i igrati protiv jednog od najvećih klubova na svijetu. Zbog toga se naš trud isplatio. Imamo respekt prema Realu, kaže Jurčić

VIDEO

Uoči dvoboja 5. kola Lige prvaka između Real Madrida i Dinama u utorak trener 'modrih' Kruno Jurčić i Tonel obratili su se novinarima na večernjoj press konferenciji.

- Željeli smo doći u hram nogometa i igrati protiv jednog od najvećih klubova na svijetu. Zbog toga se sav naš trud isplatio. Imamo respekt prema Realu, ali isto tako se nećemo predati - rekao je optimistični Jurčić koji će u utakmicu ući bez opterećenja znajući da s druge strane stoji najtrofejnija europska momčad.

- Mi nemamo što izgubiti, konačno se Dinamo našao s druge strane. Obično klubovi koji igraju protiv nas, pogotovo u domaćem prvenstvu, idu s tom idejom, mi nemamo s Realom što izgubiti.

Jurčić je slikovito opisao ovogodišnju pustolovinu u Ligi prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Osnovni uvjet je ostaviti dojam kao i u prvoj utakmici. Poslije 12 godina smo se vratili u Ligu prvaka i rekao bih da je to kao da smo se upisali na fakultet i sada učimo. Dat ćemo sve od sebe i pokušati zabiti pogodak - rekao je trener Dinama i za kraj dodao:

- U nogometu morate respektirati sve protivnike i oni su profesionalci kao i mi. U natjecanju poput Lige Prvaka zahtjevi su uvijek najveći - stoga nam sigurno neće biti lako.

Novinarima se obratio Tonel koji će voditi tešku bitku s Realovim napadačima.

- Igramo na sjajnom stadionu protiv iste takve momčadi. Trebamo izvući što više toga pozitivnog, a takav stadion i važnost utakmice samo mogu biti dodatni poticaj.

Predsjednik Reala posjetio Dinamov trening

Nogometaši Dinama odradili su trening na Santiago Bernabeuu večer uoči utakmice s Realom u Ligi prvaka. Kruno Jurčić nije štedio igrače, a u to se uvjerio i predsjednik 'kraljevskog kluba' Florentino Perez koji je pozdravio braću Mamić na travnjaku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub