Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Kruno Simon: PlayStation? Ma ne, mi smo više ekipa za kave...

ODMOR PA ČEŠKA Svaka čast ljudima koji su došli u Cluj i navijaju za nas. Uz njih je sve lakše, rekao je hrvatski košarkaški reprezentativac Kruno Simon

Foto: FIBA
5 komentara

Na terenu izgledaju sve bolje, dok izvan njega naši košarkaši nikad nisu ni imali problema. Najmlađi, Bender, ima 16 godina manje nego najstariji, Popović, ali u svlačionici je atmosfera odlična.

- Uvijek se mi dobro zezamo, družimo, ipak nas je tu puno koji se već godinama znamo, imamo pravu škvadru. Čak i kad nema reprezentativnih okupljanja, najveći dio nas se čuje, u kontaktu smo, družimo se... - kaže Kruno Simon, koji je protiv Španjolske odigrao svoju najbolju partiju na turniru.

Dan nakon “furije” i uoči Češke bio je slobodan, a hrvatski košarkaši znaju kako iskoristiti slobodno vrijeme. PlayStation? Ne, oni nisu u tom “điru”...

- Ma ne, nismo mi za PlayStatione, ipak smo malo starija generacija, koja pije kavu, sjedi po tri, četiri, pet sati... To je možda i najbolji način provođenja slobodnog vremena na ovakvim natjecanjima - vjeruje Simon.

Na tribinama je, među našim navijačima, bio i otac Đuro, “krivac” za nadimak Đuks.

- Nije on od roditelja koji daju savjete, on je čisti navijač - kazao je Simon i dodao:

- Svaka čast svim navijačima koji su došli u Cluj, nije to lako, a protiv Španjolske je baš bilo gušt igrati. Skidam im kapu svima, a to što su ovdje dodatni je poticaj da pokušamo ovdje napraviti što više možemo.

Naši partneri pišu
Message