Obavijesti

Sport

Komentari 35

Krvava noć na ulicama Kijeva: Huligani su izboli Francuze...

Krvava noć na ulicama Kijeva: Huligani su izboli Francuze...
4

Huligani Dnjipra napali su navijače St. Etiennea nakon utakmice u Kijevu. Navodno su Francuzi prvo zapalili ukrajinsku zastavu. U bolnici je 11 navijača St. Etiennea...

VIDEO

Dnjipro je na stadionu u Kijevu pobijedio francuski St. Etienne 1-0 i prošao u šesnaestinu finala Europske lige. Utakmica je imala treće poluvrijeme.

VIDEO

Nakon dvoboja na olimpijskom stadionu, na ulici su potukli navijači Dnjipra i St. Etienna , 11 Francuza završilo je u bolnici, neke od njih ukrajinski navijači izboli su noževima, a čuli su se i pucnjevi iz vatrenog oružja.

- Bilo je dosta krvi i ranjenih navijača. Ozljede su bile od palica i noževa. Čuo sam i 12 pucnjeva - rekao je svjedok kaosa na kijevskim ulicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lokalna ukrajinska televizija tvrdi kako su francuski navijači zapalili ukrajinsku zastavu što je bio povod napadu. Nije ovo prvi napad navijača Dnjipra. Ranije ove sezone napali su navijače Kopenhagena. Uefa je Dnjipru odredila da utakmice igra u Kijevu zbog nesigurne situacije u Dnjipropetrovsku.

VIDEO

- Osuđujemo nasilje u Kijevu u kojem su ukrajinski huligani napali naše navijače. Napadači su imali noževe i vatreno oružje. U bolnici u Kijevu završilo je 11 navijača St. Etiennea. Zahvaljujući francuskom velesposlanstvu, ozlijeđeni navijači bit će prebačeni iz bolnice u zračnu luku - objavio je St. Etienne na službenoj stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića