Obavijesti

Sport

Komentari 107

Krvavi derbi: Divljački je tukao suca jer mu je pokazao crveni!

Krvavi derbi: Divljački je tukao suca jer mu je pokazao crveni!
3

Derbi posljednjeg kola 1. Županijske lige u Lukaču između Lukača 05 i Virovitice je prekinut u 78. minuti. Suca je brutalno pretukao domaći igrač Tomislav Škvarić...

VIDEO

Ponovno divljački napad na suce u hrvatskom sportu. Nakon što je košarkaš druge lige Šime Buterin doživotno izbačen iz sporta, slično prijeti i nogometašu Lukača 05 koji igra u 1. Županijskoj ligi. Tomislav Škvarić brutalno je napao suca na utakmici između Lukača i Virovitice i to uz pomoć gledatelja koji je utrčao na travnjak, piše Virovitički list.

Igrala se 78. minuta derbija u Lukaču. Domaćin je vodio 1-0 protiv Virovitice, a u 78. minuti gledatelji su svjedočili (neki i sudjelovali) napadu na glavnog suca Gorana Loparca iz Sladojevaca. Potres mozga, šavovi i brojne masnice na tijelu zaradio je sudac jer se domaćem igraču Tomislavu Škvariću nije svidjela njegova odluka. 

Škvarić je tražio penal nakon duela s jednim gostujućim igračem. Sudac je samo odmahnuo rukom, a Škvarić se "zakačio" s igračem s kojim je bio u duelu. Sudac mu je pokazao izravni crveni karton. No to je samo bio okidač za divljački nastavak svađe. Igrač potom nasrće na suca, udara ga, sudac pada na travu i počinje cipelarenje nesretnog suca. U pomoć divljački nastrojenom Škvariću pristigao je i jedan gledatelj. Suca je spasio domaći golman koji je reagirao prisebno i spriječio teže ozljede suca. 

Odmah nakon utakmice sudac je završio u Općoj bolnici Virovitica s ozbiljnim tjelesnim ozljedama. Protiv napadača podnio je i prijavu Općinskom sudu u Slatini. Igraču prijeti doživotna suspenzija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu