Obavijesti

Sport

Komentari 442

Veličanstvena predstava hrv. nogometa: Dinamo i Rijeka su podijelili bodove na Maksimiru!

Veličanstvena predstava hrv. nogometa: Dinamo i Rijeka su podijelili bodove na Maksimiru!
7

Derbi "za prste polizati". Dinamo i Rijeka odigrali su na Maksimiru fantastičnu utakmicu koja je završila podjelom bodova. Dvaput su vodili 'modri', a jednom i gosti...

Da je netko slavio u ovom derbiju, ne bi to bilo nepošteno, ali svakako razočaravajuće za gubitničku momčad. Dinamo i Rijeka remizirali su (3-3) u fantastičnom derbiju, predivnoj slici hrvatskog nogometa.

Pokretanje videa...

Dinamo VIDEO
Dinamo primio tri gola doma u prvom dijelu poslije 25 godina, HNL postaje sve veći problem...
Dinamo primio tri gola doma u prvom dijelu poslije 25 godina, HNL postaje sve veći problem...

Očekivali smo borbenu i izjednačenu utakmicu, ali to smo ubrzo zaboravili. Dino Perić doveo je Dinamo u vodstvo u 8. minuti nakon 'glavometa' u šesnaestercu Labrovića. 'Modri' su krenuli po drugi gol i bili puno bolja momčad na terenu, a onda ih je ih Issah Abass polio 'hladnim' tušem kada je u 22. minuti spektakularno zabio u dalje rašlje Livakovićeva gola. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Dinamo i Rijeka sastali se u 3. kolu HT Prve lige

Lovro Majer doveo je Dinamo u novo vodstvo u 33. minuti nakon što je fino prebacio Labrovića. Doduše, pomogao mu je i sretni odbijanac od stative.

Je li ovo Liga prvaka ili HNL!? Pogledajte golčine s derbija...
Je li ovo Liga prvaka ili HNL!? Pogledajte golčine s derbija...

A onda je opet na scenu nastupio Abass. Ganac je dobio loptu na Dinamovoj polovici nakon pogreške 'modre' obrane i iz još teže pozicije pogodio na isto mjesto i skinuo još ono paučine koliko je ostalo nakon prvog gola.

Dinamo i Rijeka sastali se u 3. kolu HT Prve lige

Za preokret do kraja prvog poluvremena pobrinuo se Josip Drmić u 43. minuti. Napadač Rijeke ljevicom je pogodio pokraj nemoćnog Livakovića. Veliku senzaciju i drugi poraz Dinama u prva tri kola spriječio je Labrović kada je na isteku 60. minute katastrofalno reagirao na jedan ubačaj. Golman Rijeke izbio je loptu do Oršića koji je laganim golom postavio konačan rezultat.

Dinamo i Rijeka sastali se u 3. kolu HT Prve lige

Bilo je do kraja utakmice još prilika na obje strane, ali golova nije. Rijeka je zahvaljujući kiksu Osijeka protiv Slaven Belupa ostala na čelnoj poziciji Prve HNL sa sedam bodova, dok je Dinamo osvojio četvrti bod i nalazi se na petom mjestu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
3. kolo Prve HNL: Dinamo-Rijeka 21.00 , Maksimir, Zagreb
Dinamo
Perić 9' Majer 32' Oršić 59'
3 : 3
Rijeka
Abass 23' 38' Drmić 43'
Sortiranje događaja
90+'

Kraaaaaj fantastičnog derbija. Dinamo i Rijeka remizirali su u Maksimiru. Bila je ovo jedna od najljepših utakmica hrvatskog nogometa. Osijek i Slaven Belupo odigrali su u Gradskom vrtu bez golova.

89'

Dugo smo čekali na izvođenje ovog sloodnjaka, a onda je Oršić pogodio u živi zid. Dinamo će imati novi korner, a i novog igrača u terenu. Ušao je Duje Čop.

81'

Ostalo je još deset minuta derbija. Šteta što ova utakmica mora završiti. Evo još jednog Oršićevog pokušaja. Sada je pokušao lijevicom, ali Labrović mu ovaj gol neće pokloniti.

76'

Sudac je pokazao na bijelu točku, ali ubrzo promijenio svoju odluku. Bilo je ovo zaleđe Kastratija koji je srušen u šesnaestercu, ali ništa od najstrože kazne.

73'

Uhhh, sada je u Oršić u svom karakterističnom prodoru nanizao par igrača pa gađao suprotni kut, ali lopta odlazi malo pokraj gola Labrovića.

Komentari 442