Obavijesti

Sport

Komentari 40

Krznar je otkrio tko nije u punoj formi: Petković? Stisnut će zube

Krznar je otkrio tko nije u punoj formi: Petković? Stisnut će zube

Nije tajna da ćemo pokušati biti u najjačem mogućem sastavu s kojim trenutačno raspolažemo. Za Ademija ćemo vidjeti hoćemo li ga koristiti ili ne, sve ovisi o utakmici. Osim Čopa i Jurića, svi drugi su zdravi

VIDEO

Nakon reprezentativne stanke, igrači su se vratili klupskim obvezama, a Krznarovi odabranici u subotu 20. studenog, s početkom u 15 sati na stadionu Maksimir dočekuju Osijek

POGLEDAJTE VIDEO: Damir Krznar

Pokretanje videa...

Damir Krznar 09:33

Trener 'modrih' Damir Krznar ističe kako je ozračje u klubu izuzetno dobro nakon povratka reprezentativaca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Naši mladi su u stopostotnom učinku i čestitamo im na tome. Također, čestitke i 'vatrenima' na direktnom plasmanu u Katar - započeo je pa se osvrnuo i na druge igrače koji su se borili za SP u kvalifikacijskom ciklusu. 

- Vjerujemo da će i Iranac Sadegh Moharrami nastupati u Kataru pod bojama svoje zastave. Ristovski je dao obol u makedonskoj reprezentaciji te su izborili dodatne kvalifikacije. Jedino Gojak i Menalo nisu bili uspješni, ako to tako možemo reći, ali odigrali su izuzetno dobre utakmice iako im je rezultat izostao - kazao je Krznar. 

Bjelica spreman za Dinamo: Ne znamo drugačije nego otvoreno
Bjelica spreman za Dinamo: Ne znamo drugačije nego otvoreno

- Ostatak momčadi odradio je jedan dobar mini ciklus priprema za sljedećih 28 dana. Velika iskušenja su za velike momčadi, a mi vjerujemo da to jesmo - samouvjeren je Krznar. 

Možemo li očekivati rotacije u momčadi za derbi s Osijekom?

- Nije tajna da ćemo pokušati biti u najjačem mogućem sastavu s kojim trenutačno raspolažemo. Što se tiče izostanaka, Čop i Jurić još uvijek pokušavaju uhvatiti ritam s ostalima. Za Ademija ćemo vidjeti hoćemo li ga koristiti ili ne, sve ovisi o utakmici. Svi drugi su zdravi. Marko Bulat i Josip Šutalo imali su manjih problema, kao i Petko nakon onog nesretnog pada u zadnjoj minuti na Poljudu, ali stisnut će zube i bit će na raspolaganju - kazao je. 

Zagreb: Utakmica UEFA Europske lige, GNK Dinamo - Rapid

Osijek se trenutačno nalazi na drugom mjestu prvenstvene ljestvice ispred Dinama s tri boda više. 

- Imaju naš respekt, ali  s druge strane cijenimo i vjerujemo u kvalitetu naše momčadi. Očekujemo jednu izuzetno dinamičnu utakmicu, otvorenu i čvrstu u kojoj vjerujemo da ulazimo s više šansi, ali moramo to potvrditi na terenu - smatra Krznar. 

Kako mislite da će se Osijek postaviti u Maksimiru?

- Imaju zavidan i respektabilan kadar. Očekujem borben, agresivan i čvrst Osijek. Vjerujem da će to biti prava utakmica koja će opravdati epitet derbija i nadam se da će gledatelji moći uživati- kazao je Krznar. 

U zadnjem međusobnom ogledu Dinamo je slavio 2-0 u Gradskom vrtu.

- To je bila izuzetno dobra partija. Sigurno da ima dijelova za koje se možemo uhvatiti, ali ono što je bilo lijepo je rezultat i to priželjkujemo sutra - rekao je Krznar. 

U nastavku prvog dijela sezone, Dinamo će u mjesec dana igrati devet utakmica na tri fronta - u Europskoj ligi, Kupu i Prvoj HNL. 

- To je 28 dana Dinamovog ludila. Moramo biti posebno raspoloženi, a ova momčad ima snagu i volju za sve to izdržati. Bit će to izazov u kojem ćemo svim snagama htjeti odgovoriti, a ova momčad je već puno puta pokazala da je najbolja kada je to najpotrebnije - zaključio je Krznar. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...