Obavijesti

Sport

Komentari 55

Krznar: Veseli me što i Hajduku igra pobjeda. Idemo po naslov

Krznar: Veseli me što i Hajduku igra pobjeda. Idemo po naslov

'To neće biti ista utakmica kao u Zagrebu prije nekoliko dana. Izuzetno su dobro odigrali protiv Rijeke i reaktivirali kandidaturu za mjesta koja vode u Europu', rekao je trener Dinama o utakmici s Hajdukom

VIDEO

Stvorili smo si relativno komotnu situaciju pred gostovanje u Split. Šest bodova prednosti, nama pet, a svima ostalima četiri utakmice do kraja. Mislim da je to izuzetno dobra situacija što se tiče psihološkog pritiska. Idemo u Split totalno rasterećeni, ali s velikom željom i voljom da, ajmo reći, prvenstvo učinimo izvjesnim po pitanju prvog mjesta, započeo je prije utakmice s Hajdukom trener Dinama Damir Krznar.

Ususret derbiju: Mladi 'bili tići' na već dokazane 'modre lavove'
Ususret derbiju: Mladi 'bili tići' na već dokazane 'modre lavove'

Tjedan dana nakon pobjede protiv Hajduka (2-0) na Maksimiru, slijedi još jedno izdanje najvećeg hrvatskog derbija. Riječ je o zaostaloj utakmici 22. kola koja će se igrati na Poljudu. U međuvremenu su 'modri' slavili u Koprivnici (2-0), a Hajduk je pobijedio Rijeku na Poljudu (2-1).

Pokretanje videa...

Trening Dinama uoči Villarreala 05:20

- Sigurno to neće biti ista utakmica kao u Zagrebu prije nekoliko dana. Izuzetno su dobro odigrali protiv Rijeke i ponovno reaktivirali kandidaturu za mjesta koja vode u Europu. Sigurno da će s te strane njihov motiv biti na najvišoj mogućoj razini. Očekujem dobru, atraktivnu, zanimljivu utakmicu. Veseli me da i njima igra samo pobjeda. Ajmo ući u jednu pravu sportsku bitku gdje obje momčadi nastoje doći do pobjede i samim time očekujem atraktivnu utakmicu - jasan je trener Dinama.

U posljednja četiri odlaska u Split, Dinamo je tri puta slavio. Također, u Krznarovim redovima su skoro u potpunosti zdravi. Samo Moharrami sigurno neće zaigrati, dok je Gavranović upitan.

'Biuk i Ljubičić moraju ostati na zemlji, a derbi s Dinamom baš nikad nije obična utakmica'
'Biuk i Ljubičić moraju ostati na zemlji, a derbi s Dinamom baš nikad nije obična utakmica'

- Ne volim se loviti za brojke i tradicije. Svaka je utakmica posebna na jedan način za sebe i mi gledamo samo tu današnju, ne gledamo što je bilo prije. Uvijek moramo dati maksimum, protiv koga god igrali. Zasad to i dajemo, a to daje rezultate te se nadam da će tako biti i sutra.

Mnogo se stvari događalo s Paolom Tramezzanijem u zadnje vrijeme.

U 31. kolu Prve HNL na Maksimiru se sastali Dinamo i Hajduk

- U samoj pripremi utakmice dosta znači kad novi trener tek dolazi, kad je odigrao utakmicu - dvije. S obzirom na Tramezzanija koji je već neko vrijeme u Hajduku, uspjeli smo se pripremiti za njih. Imali su nekih noviteta i specifičnosti protiv Rijeke, razmotrili smo to. Očekujemo sličan sastav i stil igre kao što je bilo protiv Rijeke jer im je dalo dobar rezultat - zaključio je trener Dinama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića