Obavijesti

Sport

Komentari 13

Kud li ju je provukao? Karačiću nagrada za asistenciju sezone

Kud li ju je provukao? Karačiću nagrada za asistenciju sezone
4

Pustite mene, svi smo to sanjali - rekao je hrvatski reprezentativac Igor Karačić nakon što je s Vardarom osvojio sve što se dalo osvojiti. Na sve je EHF ipak dodao još nešto za kraj...

VIDEO

Stigla je još jedna, manja, ali slatka titula za Igora Karačića. Nakon osvojene Lige prvaka, navijači su na službenim stranicama Europskog rukometnog saveza glasali za najbolju asistenciju ovosezonske Lige prvaka. Među konkurencijom su se našla najveća imena današnjice pa i naš Luka Cindrić, ali navijači su odabrali drugog Hrvata.

Najbolja asistencija EHF Lige prvaka 2018./2019. je ona iz utakmice Vardara i mađarskog Veszprema. Karačić je loptu zavukao iza nogu Veszpremove obrane iz gotovo ležećeg položaja do Vardarova pivota Stojančeta Stoilova koji je majstorski prihvatio loptu i zabio gol.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Sedam godina u skopskim crveno-crnima bile su i više nego dovoljno za hrvatskog reprezentativca Igora Karačića da postane miljenik navijača i cijele Makedonije. Okrunio je svoju posljednju sezonu u teškim trenucima Vardara uzimanjem najvećeg klupskog rukometnog trofeja - zlatne ruke EHF Lige prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
HRS odlučio spasiti rukomet: Klubovi oslobođeni kotizacija
HRS odlučio spasiti rukomet: Klubovi oslobođeni kotizacija

U svom slavlju uzavrele Lanxess arene Karačića je slavio još jednu znamenitu titulu. Postao je prvi Hrvat koji je u deset godina kölnskih finala postao najbolji igrač, ili ti, MVP Lige prvaka. Bilo je to jasno, da je netko drugi osvojio tu titulu, ne bi bilo pravedno. Igor je dao sve od sebe, Igor je za Vardar dao - sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladies and gentlemen, the winner of @ehfcl for 2019 is @rkvardar 🏆🏆 📸 @angieee11

Objavu dijeli Igor Karacic (@igorkaracicc)

Kara kao Kara, nakon svega opet skromno kaže:

- Pustite mene, svi smo ovo sanjali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One of the best 👑 I’ve ever met🤗 @christiandissinger 📸 @angieee11

Objavu dijeli Igor Karacic (@igorkaracicc)

Loša situacija sa skopskim prvakom ove sezone nagnala je Igora da promijeni adresu. Tako ga u sljedećoj sezoni čeka Poljska s donedavnim klubom Luke Cindrića - Vive Kielcem. Vjerujemo kako će i ondje Karačić ostaviti dubok trag svojim majstorijama i među svoje uspjehe nanizati još titula.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener