Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Kurir: Đoković je osvojio pravi "trofej" u Pekingu!

Kako tvrdi srpski tabloid, Novak Đoković je šetao Olimpijskim selom držeći se za ruku s misicom i atletičarkom Leryn Franco iz Paragvaja

24sata
Foto: 24sata
4 komentara

Atraktivna Paragvajka, koja je u svojoj domovini puno poznatija kao misica i manekenka nego kao sportašica, gledala je sve mečeve Novaka Đokovića u Pekingu. Sjedila je u loži u koju su smješteni članovi srpske delegacije, a nakon meča protiv Nadala novinari su je pitali ima li što između nje i Noleta.
- Ne pričam engleski - kratko je odgovorila 26-godišnja Leryn, koja je 2004. u Ateni bila 42. u bacanju koplja. Njeni sportski rezultati nisu vrhunski, a za nju će otegotna okolsnost biti i ta što je u Pekingu neće moći gledati navodni ljubavnik Novak.
"Kvalifikacije u bacanju diska kreću u utorak, ali Novak neće moći uzvratiti zahvalnost za borednje s tribina, budući da mora u New York, gdje ga od 25. kolovoza očekuje US Open. Ipak, niko ne sumnja da je Nole fino odgojen momak i da je uspio na adekvatan način zahvaliti Lerin Franco", piše Kurir.
Budući da je njen najbolji rezultat 55.38 metara, već sada je jasno da neće osvojiti jednu od medalja.
"Frankova definitivno nema šanse za medalju, ali ona je svoj trofej u Pekingu već osvojila. Treći tenisač svijeta. Nije mala stvar", stoji u tekstu srpskog tabloida.
Ova bi priča mogla Novaku priuštiti puno problema, budući da je već tri godine u vezi s gimnazijskom ljubavi Jelenom Ristić.

Naši partneri pišu
Message