Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kyrgios postao prva velika akvizicija Osakine agencije

Kyrgios postao prva velika akvizicija Osakine agencije
3

Kyrgios će sljedeći tjedan nastupiti u Wimbledonu, dok je Osaka zbog ozljede Ahilove tetive bila prisiljena otkazati sudjelovanje na trećem Grand Slam turniru u sezoni

VIDEO

Kontroverzni australski tenisač Nick Kyrgios (27) postao je prva velika akvizicija agencije Evolve koju su u svibnju osnovali japanska teniska zvijezda Naomi Osaka i njen dugogodišnji zastupnik Stuart Duguid, nakon što su oboje napustili agenciju IMG.

Pokretanje videa...

00:05

Kyrgios je trenutačno 45. na pojedinačnoj ATP ljestvici, a dosad je u karijeri osvojio je šest ATP naslova. U listopadu 2016. 27-godišnji Australac bio je 13. tenisač svijeta, ali zbog svog osebujnog temperamenta i ozljeda nije uspio svoj neosporni talent pretočiti u vrhunske rezultate.

No, ove je sezone pokazao da još uvijek može igrati na vrhunskoj razini pa je tako u paru s prijateljem i sunarodnjakom Thanasijem Kokkinakisom osvojio Australian Open, a na posljednja tri turnira u Houstonu (zemlja), Stuttgartu i Halleu (trava) bio je polufinalist u pojedinačnoj konkurenciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Australian Open

Čini se da je upravo Kyrgiosov temperament bio jedan od glavnih argumenata za suradnju s Evolveom.

- On ima jedinstven stil, njegova strastvenost i osobnost su jedinstveni u tenisu - izjavila je Osaka za Boardroom.TV dodajući da je Kyrgios "utjelovljenje sportaša s kakvim želi raditi".

- Nick je najtalentiraniji i najzabavniji tenisač na Touru. Njegova energija je zarazna. Voljeli ga ili mrzili, ne možete skinuti pogled s njega. Za generaciju Z i mlađe on je ikona - dodao je Stuart Duguid.

Kyrgios će sljedeći tjedan nastupiti u Wimbledonu, dok je Osaka zbog ozljede Ahilove tetive bila prisiljena otkazati sudjelovanje na trećem Grand Slam turniru u sezoni.

Tennis: BNP Paribas Open-Day 11
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića