Sport

Komentari 7

Kyrgios sucu: E sad ćeš vidjeti najveće 'tankiranje' u životu...

Kyrgios sucu: E sad ćeš vidjeti najveće 'tankiranje' u životu...

Nakon što je dobio prvi set u tie-breaku, stvari za njega nisu počele dobro u nastavku. Gubio je 3-0, a imao je prigovor na jedan 'passing' udarac Ćorića, za koji smatra da je bio aut

Nick Kyrgios već je stoput dokazao da nije baš najnormalniji lik u teniskom svijetu. Nakon što je u prvom kolu Cincinnatija na meč protiv Denisa Kudle zaboravio uzeti tenisice pa na protivnikovu meč-loptu iz drugog servisa udario as od 215 km/h. 

Novi nastavak njegovog showa dobili smo u meču protiv Borne Ćorića. Nakon što je dobio prvi set u tie-breaku, stvari za njega nisu počele dobro u nastavku. Gubio je 3-0, a imao je prigovor na jedan 'passing' udarac Ćorića, za koji smatra da je bio aut:

- On može zeznuti nebrojeno puta i ništa mu se neće dogoditi - žalio se Nick na linijskog suca

- Gdje pobogu nalazite ovakve ljude?! Želite biti suci? Svi ste kvalificirani - govorio je Australac, malo sucu, malo za sebe pa dodao:

- Nikad nećeš vidjeti veće tankiranje od tri sljedeća gema.

To se i dogodilo. Kyrgios je izgubio 6-0 drugi set da bi imao prvi servis u trećem setu, a to se pokazala kao dobitna taktika. Ćorića je jedan izgubljeni servis odveo u poraz. 

- U drugom setu, kad sam gubio 4-0, znao sam da se ne isplati boriti se i gubiti energiju. Znao sam da ću to nadoknaditi u trećem setu - priznao je Kyrgios nakon meča. 

Najčitaniji članci