Obavijesti

Sport

Komentari 4

Kyrgios uzvraća: Dosadan mi je tvoj naporni tenis. Možda ti čak naraste taj kikiriki od mozga...

Kyrgios uzvraća: Dosadan mi je tvoj naporni tenis. Možda ti čak  naraste taj kikiriki od mozga...
2

Nikako da prestanu tenzije među Australcem i Hrvatom. Nakon 'kamenja u glavi' i uzvraćenog pitanja 'je li pijan', Nick Kyrgios jednostavno nije mogao ostati na tome. Morao je barem još jedan tvit napisati

VIDEO

Ti ćeš nekome davati lekcije, Kyrgiose? Toliko ti je dosadno? Ili si toliko pijan?, napisao je ošto hrvatski tenisač Borna Ćorić na svome Twitteru kada ga je Nick Kyrgios, australski tenisač pitao 'Ima li kamenje u glavi' zato što je podržao Adria Tour u Zadru. 

POGLEDAJTE VIDEO: Borna i Goran pjevaju u restoranu

Pokretanje videa...

Ivanišević i Ćorić pjevali u restoranu 01:05

- Još jednom. Sprdaš se s globalnom pandemijom. To pokazuje da ti je nivo zrelosti šampionski. Bit će lijepo vidjeti te sljedeći put da vidimo je li taj tvoj kikiriki mozak narastao - poručio mu je Nick u jednom komentaru, a uz to napisao:

- Ali da, dosadno mi je od tvog dosadnog tenisa i osobnosti koji ne donose ništa ovome sportu - stoji u twittu. 

Podsjetimo, Borna Ćorić je sudjelovao na teniskom spektaklu Adria Tour, koji je organizirao prvi tenisač svijeta - Novak Đoković. Ipak, pred finalni meč u Zadru, ispostavilo se da je Dimitrov zaražen korona virusom, a nakon što su se i drugi sudionici testirali, ispostavilo se da ih ima i više.

Supružnici Đoković, Goran Ivanišević, drugi treneri, a među inima i Borna Ćorić bili su zaraženi koronom. Kontroverzni  Kyrgios im se svima samo smijao, kao da je to jedva dočekao, te ih je žestoko kritizirao i držao prodike gdje god je stigao.

Dodajmo da Borna nije osjećao nikakve simptome te je trenirao za vrijeme izolacije kako bi ostao u formi. Sada mu slijede naporni treninzi jer bi se krajem kolovoza trebala nastaviti teniska sezona, ali i dalje je sve neizvjesno zbog korona virusa.

- Nemam koronu i sretan sam što sam natrag na terenu. Dobar je osjećaj ponovno trenirati na otvorenom - napisao je Ćorić koji je objavio fotografiju s teniskog terena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka