Obavijesti

Sport

Komentari 2

L. Modrić: Moram još puno raditi da budem kao Boban

L. Modrić: Moram još puno raditi da budem kao Boban
1

Spursi će ove godine biti u Top 5, ali to je samo zalet za još veće stvari, predviđa Luka, kojeg Englezi uspoređuju s Bobanom i Prosinečkim

VIDEO

Tottenham nikad u svojoj povijesti nije lošije otvorio sezonu nego ove jeseni. Samo dva boda iz osam kola mizeran su učinak koji je "glavom platio" Španjolac Juande Ramos. Dolaskom Harryja Redknappa na klupu, Spursima je konačno svanulo sunce. U idućih šest kola uzeli su 13 od 18 mogućih bodova i stvari su se dramatično promijenile. Euforija? Bilo je i toga. Ipak su od dna došli na samo sedam bodova zaostatka za Hull Cityjem, koji je šesti na tablici.
- Na početku sezone smo nekako isprobavali jedni druge. No to je razdoblje iza nas i još vjerujem da ova sezona može biti vrlo uzbudljiva za sve nas u Tottenhamu - rekao je Luka Modrić, koji je zbog ozljede propustio utakmicu protiv Blackburna, koju je Tottenham dobio 1-0. U momčad je puno uloženo, kvaliteta postoji i bilo je samo pitanje vremena kada će isplivati na površinu.
- Sjajan je osjećaj biti dio momčadi koja ima toliko kvalitete na gotovo svim pozicijama. Iako nam je trebalo možda i malo previše vremena da se posložimo, svi u klubu smo puni samopouzdanja i nismo odustali od borbe za najviše pozicije - tvrdi Luka i dodaje:
- Puno je još posla pred nama, ali spremni smo za nastavak uspona na tablici. Realno je očekivati da sezonu završimo među prvih pet u Premiershipu ponovno odvedemo Tottenham u europsko natjecanje.
Ulazak u Top 5 ove sezone je glavni i najvažniji cilj, no hrvatski playmaker ima i dugoročnije planove...
- Uspijemo li ove sezone završiti u vrhu, bit će to pravi zalet za još veće uspjehe koji su pred ovom momčadi u sezonama koje dolaze - siguran je bivši kapetan Dinama i po mnogima najjača karika momčadi s White Hart Lanea.
Dok je u početku Tottenham bio u krizi, loše je izgledao i Modrić. Od dolaska Redknappa profitirali su svi, i momčad i Luka. U samo nekoliko mjeseci Modrić je bio na vrhu i na dnu. Od igrača koji je najveći promašaj prijelaznog roka postao je veznjak kojeg uspoređuju s Johanom Cruyffom, Davidom Ginolaom, kao i sa slavnim sunarodnjacima Zvonimirom Bobanom i Robertom Prosinečkim.
- Dok te uspoređuju s igračima takve veličine, naravno da moraš biti polaskan. Pogotovo se tako osjećam vidjevši da su me počeli nazivati 'hrvatski Cruyff'. Ali ja sam iskren i realan. Znam da ću morati još jako dugo igrati na najvišoj mogućoj razini kako bih uopće mogao stati u istu rečenicu s tim igračima - skromno kaže Luka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...