Obavijesti

Sport

Komentari 10

Lako je tako: Tottenham spasili Kane i najskuplje pojačanje...

Lako je tako: Tottenham spasili Kane i najskuplje pojačanje...
5

Hrvatski vratar Lovre Kalinić, koji je u zimskom prijelaznom roku prošle sezone stigao u Aston Villu, nije bio u sastavu Ville koja je vodila od 9. minute do 73., ali ostala bez bodova

VIDEO

Nogometaši Aston Ville, koji su se vratili u Premier ligu nakon tri godine, u subotu su gostima kod Tottenhama izgubili s 1-3 iako su poveli u 9. minuti golom Johna McGinna.

No, u drugom poluvremenu Spursi su preokrenuli rezultat. U 73. minuti na 1-1 je poravnao veznjak Tanguy NDombèlé, najskuplje pojačanje u povijesti kluba, koji je ovog ljeta stigao iz Lyona za 65 milijuna eura. Pobjedu domaćinima donio je Harry Kane pogocima u 86. i 90. minuti. 

Hrvatski vratar Lovre Kalinić, koji je u zimskom prijelaznom roku prošle sezone stigao u Aston Villu, nije bio u sastavu Ville. Za goste iz Birminghama branilo je ovoljetno pojačanje Tom Heaton, dok je pričuvni golman bio Jed Steer.

City uvjerljiv

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Burnley i Brighton upisali su u subotu uvjerljive pobjede, dok je novak u ligi Sheffield United u gostima kod Bournemoutha odigrao 1-1.  Ashley Barnes bio je dvostruki strijelac, u 63. i  70. minuti, za domaću pobjedu Burnleyja protiv Southamptona 3-0. I Brighton je slavio s 3-0, u gostima kod Watforda, golovima Abdoulaye Doucouréa (28-ag), Florina Andonea (65) i Neala Maupaya (77).

Susret između Bournemoutha i novaka u ligi Sheffield Uniteda završio je 1-1, a remizirali su i Crystal Palace i Everton (0-0), s time da su gosti od 76. minute imali igrača manje nakon isključenja veznjaka Morgana Schneiderlina.

Nogometaši Manchester Cityja otvorili su novo prvenstvo uvjerljivom pobjedom u Londonu nad West Hamom od čak 5-0 te su tako odgovorili na jučerašnju pobjedu najvećeg konkurenta Liverpoola nad Norwichom (4-1).

Utakmicu u Londonu obilježio je Raheem Sterling, koji je zabio hat-trick (51, 75, 90+1) u pobjedi engleskog prvaka, a u strijelce su se upisali i Gabriel Jesus (21) i Sergio Aguero (86). Bila je to osma uzastopna prvenstvena pobjeda Cityja nad West Hamom, uz gol-razliku 28-4 .

U nedjelju je derbi prvog kola Manchester United - Chelsea. Također, sastaju se još i Leicester - Wolverhampton te Newcastle - Arsenal. (dk)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu