Obavijesti

Sport

Komentari 20

Lallana spasio Engleze u 95., Boštjan Cesar Slovence u 93.

Lallana spasio Engleze u 95., Boštjan Cesar Slovence u 93.
1

Počele su europske kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. Bilo je pregršt zanimljivih utakmica u kojima su se spašavali Englezi, Slovenci i Kazahstanci

VIDEO

U nedjelju su susretima u skupinama C, E i F počele europske kvalifikacije za SP 2018., a nogometaši Engleske pobijedili su u gostima Slovačku 1-0 pogotkom Adama Lallane u petoj minuti sudačke nadoknade (90+5').

Nakon debakla na Euru, kada je u osmini finala ispala od Islanda, Engleska je u kvalifikacije za Mundijal krenula s novim izbornikom Samom Allardyceom koji je naslijedio Roya Hodgsona.

Slovaci su se uspješno branili gotovo cijelu utakmicu ne uputivši nijedan udarac prema golu uopće! A u 57. minuti ostali su bez stopera Martina Škrtela. I kad se je već očekivao kraj, Lallana je uspio zatresti mrežu i donijeti pobjedu Engleskoj.

U drugom susretu iz skupine F u Vilniusu Litva je vodila 2-0 protiv Slovenije, ali na kraju je završilo 2-2. Za Litvu su zabili Fiodor Cernych (32') i Vykintas Slivka (34'), dok su strijelci za Sloveniju bili Rene Krhin (77) i nekadašnji igrač Dinama Boštjan Cesar (90+3').

Poljska je u gostima kod Kazahstana povela 2-0 golovima Bartosza Kapustke (9') i Roberta Lewandowskog (35'-pen), ali u drugom poluvremenu Sergej Hižničenko s dva je gola u razmaku od šest minuta (52', 58') poravnao na 2-2.

Danska je u Kopenhagenu očekivano svladala Armeniju 1-0 golom Christiana Eriksena u 17. minuti.

Azerbajdžan, kojeg vodi Robert Prosinečki, u gostima pobijedio je slabašni San Marino 1-0 zahvaljujući golu Ruslana Gurbanova, bivšeg člana Hajduka, u 45. minuti.

Ruslan Qurbanovun San-Marino ilə oyunda vurduğu qol

"Qəbələ"nin yeni transferi Ruslan Qurbanov Azərbaycan millisinə qələbə qazandırıb. 2018-ci ildə Rusiyada təşkil olunacaq dünya çempionatının seçmə mərhələsinin ilk matçında San-Marinonun qonağı olan komandamız Ruslanın 45-ci dəqiqədə vurduğu qolla 3 xal qazanıb. Qeyd edək ki, bu, millimizin qələbə ilə başladığı ilk seçmə mərhələ kimi tarixə keçib. #smraze #ruslangurbanov #gsc

Posted by QƏBƏLƏ FK on 4. rujna 2016
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu