Obavijesti

Sport

Komentari 0

Larry Ayuso: U Euroligi možemo otići jako daleko

Larry Ayuso: U Euroligi možemo otići jako daleko
1

Portorikanski šuter misli da Cibona ima kvalitetu za Top 16 Eurolige. Prvi protivnik joj je još jedan stalni sudionik Eurolige, turski Efes Pilsen

VIDEO

Ako budemo maksimalno usredotočeni i odigramo pravu utakmicu, startat ćemo pobjedom, najavio je Larry Ayuso današnju utakmicu s Efes Pilsenom, kojom Cibona počinje natjecanje u novoj euroligaškoj sezoni.
- Efes je dobra momčad, ali i mi smo dovoljno dobri da odemo daleko u Euroligi. Bit će to pravi izazov - dodao je portorikanski šuter, koji se lani predstavio hrvatskoj publici fantastičnim igrama u dresu Splita CO.
Još nije dosegao punu formu, u kakvoj smo ga navikli gledati proljetos, ali nije zabrinut.
- Na početku nisam bio dobar, ali ide sve bolje. Trener Vranković zna kad me ostaviti u igri, a kad me izvaditi - kaže Ayuso, ali i objašnjava da u Ciboni ima drukčiju ulogu nego u žutom dresu.
- Tu ima puno dobrih igrača, ne moram raditi sve kao u Splitu, ali to ne znači da je pritisak manji.
Svjestan je toga i Joke Vranković, koji tvrdi da Cibona ima još igrača koji mogu “potegnuti” zadnji šut, iako je u nedjelju u Ljubljani lopta u ključnim trenucima uvijek bila u Ayusovim rukama.
No izvjesno je da će “vukovima” za pobjedu protiv jakih Turaka trebati Ayuso u pravom izdanju.

UMIROVLJENICI BESPLATNO NA CIBONU
Po uzoru na Dinamo, i Cibona je potpisala ugovor s Hrvatskom strankom umirovljenika o besplatnom ulazu na utakmice uz predočenje zdravstvene knjižice s ljubičastom šahovnicom. Poanta je pod Toranj privući djecu iz osnovnih škola i predškolske uzrasti, koja bi došla u pratnji djedova i baka, a također uz predočenje dačke iskaznice ili pokazne prijevozne karte.
- Isto smo dogovorili i s rukometapima CO Zagreba, a željeli bismo i s vaterpolistima - rekao je predsjednik HSU-a Vladimir Jordan, koji je najstariji navijač Cibone, s iskaznicom još od 1974. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića