Obavijesti

Sport

Komentari 22

Lažni Unitedovi agenti uprskali Moyesu dovođenje Herrere!

Lažni Unitedovi agenti uprskali Moyesu dovođenje Herrere!
1

Tri gospodina u Španjolskom nogometnom savezu predstavila su se kao Unitedovi opunomoćenici za transfer Andera Herrere iz Bilbaa no nije im prošla ta 'fora'

VIDEO

Ludnicu posljednjeg dana prijelaznog roka pokušala su iskoristiti trojica prevaranata došavši u Španjolski nogometni savez sa suludom idejom. Tamo su se predstavili kao posrednici prošlog ljeta obavljenog transfera Javija Martineza u Bayern, u kojeg je prešao iz Athletic Bilbaoa.

Izjavili su kako ih je sada opunomoćio Manchester United da realiziraju prelazak Andera Herrere iz Athletica na Old Trafford. U Španjolskom savezu, naravno, nisu nasjeli na njihovu labavu priču i zatražili su ih da pokažu punomoć i bankovne garancije. Njih, očekivano, nisu imali, ali i da jesu, pokušaj da dođu do ponekog milijuna eura ubrzo bi im propao jer je uskoro United javio kako nikoga nije slao u Madrid po Herreru.Veznjak je tako ostao u svom matičnom klubu, na eventualni transfer morat će čekati do zime. 

Naime, United ga je navodno htio dovesti zadnjeg dana za 36 milijuna eura, no prema pisanju stranih medija zapelo je na administraciji. Postoji i tvrdnja kako je sve propalo baš zbog lažnih agenata.

Inače, United je u posljednji trenutak uspio realizirati transfer Fellainija iz Evertona za 30 milijuna eura, no ne i jednogodišnju posudbu Fabija Coentraa iz Reala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu