Obavijesti

Sport

Komentari 28

LeBron otkrio tetovažu koju je dao izraditi posebno za Kobeja

LeBron otkrio tetovažu koju je dao izraditi posebno za Kobeja
2

Crna mamba bio je nadimak Kobeja Bryanta kojeg si je sam dao i baš je to bio lik kojeg je ponajboljem košarkašu današnjice LeBronu Jamesu istetovirala jedna djevojka u čast poginulom prijatelju

VIDEO

Jedna od najvećih zvijezda NBA-a LeBron James (35) emotivno se oprostila od velikog prijatelja Kobeja Bryanta (41) koji je s kćeri Giannom (13), još šestero suputnika i pilotom poginuo prošlu nedjelju na putu na košarkaški turnir nedaleko od Los Angelesa.

Pokretanje videa...

Bacanje u koš za Kobea 01:18

Lakersi su u noći na subotu odigrali prvu utakmicu nakon Bryantove pogibije, i to u svom i Kobejevu Staples Centru gdje su ga se prisjetili prigodnim programom uz glazbene brojeve, govore i videe njegovih izjava.

Emotivni James: Neću čitati sr*nje s papira, govorim iz srca
Emotivni James: Neću čitati sr*nje s papira, govorim iz srca

Neposredno uoči utakmice LeBron je s desecima milijuna pratitelja na Instagramu otkrio izgled nove tetovaže na lijevoj natkoljenici koju je napravio njemu u čast.

"❤️ Moj brat ♾ #Mamba4Life #RIPKobe #RIPGiGi", napisao je James u opisu objave fotografije tetovaže koju mu je izradila Vanessa Aurelia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ My brother ♾ #Mamba4Life #RIPKobe #RIPGiGi

Objavu dijeli LeBron James (@kingjames)

Na njoj se nalazi crna mamba, što je bio nadimak kojeg si je sam dao, brojevi 8 i 24 koje je nosio na dresu i natpis "Mamba 4 Life".

"Hvala ti što si mi dopustio da učinim ovo djelo za tebe! Iskreno, bila mi je čast i najdraže raditi s tobom! Učinio si mi posao lakim", stoji u objavi tattoo-majstorice.

LeBron je u Staples Centru uoči utakmice protiv Oklahome održao dirljiv govor o Bryantu i nije mogao suspregnuti suze.

- Prva stvar koja mi dolazi na pamet je obitelj. Kad gledam na ovu dvoranu, svi tugujemo, sve nas boli, slama nam srce. Ali kad prolazite kroz teške stvari kao što je ova, najbolje što možete učiniti je osloniti se na ramena svoje obitelji.

- Čuo sam za Laker Nation prije nego što sam došao ovdje prošle godine kolika je to obitelj, a to sam i doživio cijeli ovaj tjedan. Ne samo što se tiče igrača, stručnog stožera i organizacije, nego svakoga. Znam da vam Kobe, Gianna, Vanessa i svi zahvaljuju iz dubine srca, kako bi Kobe rekao.

NBA: Portland Trail Blazers at Los Angeles Lakers

- Znam da ćemo nekad dobiti spomenik Kobeju. Gledam na ovu večer kao na slavlje. To je slavlje 20 godina krvi, znoja, suza, slomljenog tijela i ustajanja, sjedenja, svega, bezbroj sati, odlučnosti da bude velik koliko je mogao biti. Večeras slavimo dijete koje je došlo ovdje s 18 godina, umirovilo se s 38 i vjerojatno postao najbolji otac kojeg smo gledali protekle tri godine.

- Večeras je slavlje. Kobe mi je bio kao brat. Otkad sam bio u srednjoj školi i gledao ga izdaleka do ulaska u ovu ligu s 18 godina i gledanja izbliza, kroz sve bitke koje smo vodili u karijeri jedna stvar koju smo uvijek dijelili je odlučnost da samo želiš pobijediti i biti sjajan. Činjenica što sam sad ovdje znači mi toliko puno.

Probajte se ne rasplakati: Kobe će opet živjeti u svojoj dvorani
Probajte se ne rasplakati: Kobe će opet živjeti u svojoj dvorani

- Želim nastaviti sa svojim suigračima njegovo naslijeđe, ne samo ove godine, nego dok god igramo košarku koju volimo jer to bi Kobe Bryant želio. Riječima Kobeja Bryanta, Mamba out. Ali našim riječima, nezaboravljen. Živjet ćeš dalje, brate.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića