Obavijesti

Sport

Komentari 7

'LeBrone, aj na SP!' 'Ipak ne mogu, moram snimati film...'

'LeBrone, aj na SP!' 'Ipak ne mogu, moram snimati film...'
1

Volim Popa i sve što on donosi, ali ovo nije dobro ljeto za mene, izjavio je James, koji će prvi put nakon 2005. godine propustiti nastup u doigravanju, a Lakersi su ga odlučili poštedjeti i prije kraja sezone...

VIDEO

Ponajbolji košarkaš današnjice LeBron James neće biti u sastavu američke reprezentacije na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Kini, koju će voditi Gregg Popovich, objavio je u utorak američki sportski portal "The Athletic", već će se umjesto toga pripremati za sljedeću NBA sezonu i snimati nastavak filma Space Jam, u kojem će zamijeniti Michaela Jordana koji je bio zvijezda originala.   

- Volim Popa i sve što on donosi, ali ovo nije dobro ljeto za mene - izjavio je James, koji će prvi put nakon 2005. godine propustiti nastup u doigravanju, a vodstvo Los Angeles Lakersa je pred kraj prošlog tjedna odlučilo poštedjeti svoju zvijezdu napora u ostatku osnovnog dijela sezone na izmaku.

Umjesto mogućeg nastupa u Kini i osvajanja jedinog zlatnog odličja i trofeja svjetskog prvaka, koji mu nedostaje, LeBron James će ljeto posvetiti pripremama za drugu sezonu s Lakersima i angažmanu u Space Jamu 2, koji će premijeru imati u srpnju 2021.

Ipak, vlasnik dva olimpijska zlata iz Pekinga 2008. i Londona 2012. te bronce iz Atene 2004., nije isključio mogućnost nastupa na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Da, mogućnost za to postoji. Ovisiti će o tome kako ću se osjećati. Volim Olimpijske igre - izjavio je James za "The Athletic".

Dok je LeBron objavio kako neće na Svjetsko, njegovo mjesto moglo bi pripasti nadolazećoj zvijezdi Zionu Williamsonu! Čudo prirode, kako tepaju Zionu, se navijačima predstavio u NCAA ligi, a na ljeto bi trebao na NBA draft gdje se očekuje da zauzme prvo mjesto.

Čeka se samo da vidi u kojem će klubu nastaviti karijeru, a onda neće biti više nikakvih prepreka i mogao bi ponoviti Anthonyja Davisa iz 2012. kada je na OI u Londonu igrao za SAD unatoč tome što je par mjeseci ranije izabran na draftu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...