Obavijesti

Sport

Komentari 26

Legenda 'furije' se naklonila Luki: Modrić je bolji od mene

Legenda 'furije' se naklonila Luki: Modrić je bolji od mene
1

Sjajni španjolski veznjak Xabi Alonso rekao je za beIN Sports da njegov bivši kolega u veznom redu Reala Luka Modrić ima kvalitete koje on sam nema

VIDEO

Xabi Alonso (34) igrač je čiji odlazak u Bayern mnogi navijači Reala još nisu prežalili. Sjajni španjolski veznjak i legenda 'furije' s Modrićem je činio sjajan tandem u veznom redu. Njihova suradnja, između ostalog, pomogla je Realu da osvoji deseti naslov u Ligi prvaka. Španjolac i Modrić fantastično su se nadopunjavali na terenu i sam je Alonso priznao da je u Luki imao idealnog suigrača.

- Modrić ima ono što ja nemam. Uz odličan pas sjajan je i u igri između linija, a ima i fantastičnu kotrolu lopte - rekao je veznjak Bayerna.

Alonsa su kroz karijeru vodili veliki treneri poput Guardiole i Mourinha.

- U nogometnom aspektu poprilično se razlikuju, no po karakteru su zapravo vrlo slični. Mourinho je stopostotni natjecatelj koji apsolutno uvijek želi pobijediti. Napravio je neke fantastične stvari u Realu, ali uvijek uz puno kontroverzi zbog njegovog karaktera. Bio je zahtjevan prema igračima, ali i prema samome sebi - rekao je Alonso te se osvrnuo na svoj bivši klub:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Real može izbaciti bilo koga na svijetu. Za mene je Real još uvijek jedan od glavnih favorita za osvajanje Lige prvaka. Navijači na Santiago Bernabeuu su nešto posebno i sigurno će dati veliku podršku momčadi. Ovacije koje sam tamo znao doživjeti su nešto najveće za mene i to nikada nitko neće nadmašiti.

U vremenu provedenom u Realu često je vodio velike bitke protiv Barcelone.

- Fantastična su momčad s tri nevjerojatna igrača naprijed. Nemoguće ih je čuvati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu