Obavijesti

Sport

Komentari 16

Casillas se javio iz bolnice: Bilo je zastrašujuće, ali dobro sam

Casillas se javio iz bolnice: Bilo je zastrašujuće, ali dobro sam
1

Iker Casillas (38) je na treningu Porta doživio srčani udar te je hitno prevezen u bolnicu. Izvan je životne opasnosti i oporavlja se od šoka, a javio se i najbližima

VIDEO

Dobro sam, kratko je poručio Iker Casillas i bolničkog kreveta nakon srčanog udara. Veliki borac na terenu svoju borbu sad nastavlja i izvan njega. Pozlilo mu je na treningu i hitno je hospitaliziran, a izvan je životne opasnosti nakon srčanog udara.

Šok u Portu! Veliki Casillas je imao srčani udar na treningu
Šok u Portu! Veliki Casillas je imao srčani udar na treningu

- Bilo je zastrašujuće, ali sve je pod kontrolom. Hvala svima na porukama podrške - poručio je kratko Iker iz bolničkog kreveta.

 

Dobio je Casillas mnoge poruke podrške, a oglasio se i njegov bivši klub Real Madrid.

- Casillas nas je kroz svoju profesionalnu karijeru naučio kako preskočiti najnevjerojatnije izazove da bismo poveć́ali slavu našeg kluba. To nas je naučilo da se odustajanje ne uklapa u našu filozofiju života i pokazalo nam je bezbroj puta kako biti jači što je izazov teži. Real Madrid želi vidjeti svog vječitog kapetana zdravog što je prije moguć́e i poslati mu svu hrabrost svijeta - napisao je 'kraljevski' klub na svojim službenim stranicama.

Svi uz Ikera: Legendo, nogomet te treba, vratit ćeš se još jači
Svi uz Ikera: Legendo, nogomet te treba, vratit ćeš se još jači

Podsjetimo, Iker Casillas (37) završio je nakon treninga u bolnici jer mu je bilo loše, a na kraju se otkrilo da je imao srčani udar.

Nalazi se izvan životne opasnosti u bolnici u Portu. On je jutros na trening stigao u ne baš dobrom stanju. Nije se osjećao dobro, a liječnici kluba su pravovremeno reagirali te su ga odvezli na hitnu gdje je ubrzo zbrinut. Nasreću sve se dobro završilo, no sada je upitna njegova karijera. Sve je to potvrdio i njegov klub službenim priopćenjem.

Champions League Quarter Final First Leg - Liverpool v FC Porto

On je jedan od golmana koji su obilježili zavijek svoju eru u nogometu. Igrač kojeg ćemo se svi sjećati kada završi karijeru jer je bio poseban na svoj način. Skroman, samozatajan, ali uvijek na vrhuncu posla. Njemu nikada niste morali reći da da sve od sebe, jer on jednostavno živi za nogomet, a igranje u Realu mu je predstavljalo ispunjenje životnih želja.

U posljednjoj sezoni u Realu bio je često kritiziran. Mnogi su smatrali da je vrijeme za mirovinu, da ne može više braniti na vrhuncu. Otišao je iz Madrida na način na koji nije zaslužio, ali u Portu je pokazao da i dalje itekako može braniti na vrhunskoj razini.

Champions League Final - Real Madrid - Atletico Madrid

Nažalost, njegova karijera je sada upitna nakon srčanog udara. No, u miru može otići u mirovinu jer je osvojio sve najbitnije trofeje i postigao ono čemu se većina nogometaša nada kada krenu s karijerom.

Postao je legenda...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener