Obavijesti

Sport

Komentari 0

Legendarni Talijan pobijedio je rak, navijači oduševljeni: Tako je lijepo vidjeti tvoj osmijeh

Legendarni Talijan pobijedio je rak, navijači oduševljeni: Tako je lijepo vidjeti tvoj osmijeh

Rak je neželjeni suputnik na putovanju, ali ne mogu si pomoći. Nikada ne smiješ odustati, moraš se samo nadati da će se taj neželjeni gost jednog dana umoriti i otići, kazao je bivši talijanski nogometaš Gianluca Vialli, koji je imao rak gušterače

VIDEO

Legendarni talijanski nogometaš Gianluca Vialli je iza sebe ostavio najteže razdoblje svoga života. Bivši nogometaš Chelseaja i Juventusa je u travnju prošle godine pobijedio rak gušterače s kojim se borio 17 mjeseci.

Bio mu je to drugi rak gušterače, ali se uhvatio u koštac s njim i izašao kao pobjednik. To je sada za njega prošlost, a Vialli danas radi kao pomoćnik Robertu Manciniju u talijanskoj reprezentaciji. 

Mnogi navijači Chelseaja nisu dugo čuli za njega, ali su se oduševili kada su ga vidjeli nasmiješenog lica na utakmici otvaranja Eura između Italije i Turske (3-0). Talijani su lakoćom došli do pobjede, no u prvom planu je bio hrabri Vialli koji je iz životne borbe izašao nikad jači.

- Sjajno je vidjeti Gianlucu Viallija kako se smiješi na klupi, pogotovo nakon svega kroz što je prošao posljednjih godina - napisao je na Twitteru jedan navijač Chelseaja, a drugi dodao:

- Tako je lijepo vidjeti zdravog i raspoloženog Viallija. Legenda koju i dalje pamtimo po lijepim sjećanjima iz Chelseaja. Volimo te.

Euro 2020 - Group A - Turkey v Italy

I sam Vialli se ne ustručava progovoriti o toj bolesti koja ga prati duže vrijeme.

- Rak je neželjeni suputnik na putovanju, ali ne mogu si pomoći. Nikada ne smiješ odustati, moraš se samo nadati da će se taj neželjeni gost jednog dana umoriti i otići. Shvaćam da me ljudi gledaju, bez obzira na to što sam nogometaš i snažan čovjek, ja sam isto ranjiv. Možda se netko prepozna u meni. Tu sam sa svim svojim manama i strahovima, ali i sa željom da učinim nešto važno. Ovdje sam sa svim svojim manama i brojnim strahovima, ali i sa željom da učinim nešto važno - kazao je Vialli.

Vialli je do statusa talijanskog reprezentativca stigao zahvaljujući odličnim igrama za Sampdoriju s kojom je 1991. godine osvojio i jedini naslov nacionalnog prvaka za taj klub s kojim je 1992. stigao i do finala Lige prvaka.

Euro 2020 - Italy Training

Trener je bio Vujadin Boškov, a udarni tandem te momčadi tvorili su 'devetka' Vialli i na 'desetki' današnji talijanski izbornik Roberto Mancini. Bili su briljantan duet, Sampdorijini obožavani 'blizanci'.

Nakon Sampdorije uslijedio je četverogodišnji boravak u Juventusu s kojim je 1996. osvojio i Ligu prvaka pod ravnanjem Marcella Lippija da bi od 1996. do 1999. nosio dres londonskog Chelseaja.

Od veljače 1998. do ljeta 1999. Vialli je mao ulogu igrača-trenera u Chelseaju, a zatim je završio igračku karijeru. Na klupi Chelseaja zadržao se do rujna 2000., a potom je još vodio samo Watford.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani