Obavijesti

Sport

Komentari 0

Legendi Arsenala ukradeni auto pronašao fan Tottenhama

Legendi Arsenala ukradeni auto pronašao fan Tottenhama
1

Nakon što je ostao bez svih trofeja vrijednih milijune, Ian Wright ostao je i bez auta. No samo dan nakon što mu je ukraden, pronašao ga je policajac s tetovažom Tottenhama, najvećeg rivala Wrightova kluba

VIDEO

Rivalstvo Arsenala i Tottenhama među najvećima je u svijetu. Niti jedno rivalstvo ne može se mjeriti po antagonizmu ova dva kluba, možda tek ono Millwalla i West Hama. Primjerice, kad je Sol Campbell prešao iz Tottenhama u Arsenal, dobivao je prijetnje smrću, imao je posebno policijsko osiguranje, a navijači Tottenhama taj potez nisu mu oprostili do danas.

Campbell je bio kapetan Spursa i imao je preko 300 nastupa za "pijetlove". Zbog transfera u Arsenal i danas ga zovu Juda. 

Gareth Bale, heroj Spursa, priznao je da je kao klinac navijao za Arsenal, a isto se šuška i za današnju legendu Spursa, Harryja Kanea, koji je kao dječak naslov Arsenala proslavio u njihovom dresu s frizurom kakvu je nosio Fredrik Ljungberg.

S druge strane navijači Arsenala imaju poseban praznik, "St.Totteringham day", dan kada u prvenstvu i matematički osiguraju da će sezonu završiti bolje plasirani od Tottenhama. Topnici su taj praznik slavili 22 godine zaredom, sve do prošle sezone. 

Sve ovo pišemo da biste shvatili kakvo je rivalstvo između ova dva kluba. A na posebnom 'picku' navijačima Spursa bio je Ian Wright, koji je za Arsenal zabio 185 golova, a u derbijima je uništavao Tottenham. Na jednom od tih derbija u suzama je otišao i policajac koji je pronašao Wrightov auto.

- Hvala vam! Auto je sinoć ukraden, a pronašao ga je policajac koji navija za Tottenham - objavio je Ian Wright.

Inače, Wright je nedavno ostao bez svih svojih igračkih trofeja i uspomena. Razlog? Bivša supruga nije platila zakup skladišta na Floridi gdje su se nalazili svi Wrightovi trofeji. I možete zamisliti sreću onoga koji je, kao u serijalu "Skladišni ratovi", kupio Wrightovo skladište za sitnu lovu, a onda pronašao sljedeće: Zlatnu kopačku za najboljeg strijelca, dres s brojem 185 s kojim je 1998. postao najbolji strijelac u povijesti Arsenala (kasnije ga je prešao Henry s 228), knjigu "This Is Your Life " i još 500-injak dresova koje je skupljao tijekom karijere.

 

The lads ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Ian Wright (@wrightyofficial) on

Početna cijena trofeja za najbolji gol mjeseca bila je 8000 eura, za knjigu 6000 eura, a svaki dres 700 eura... Ostale stvari prodaju se na internetu, a engleski mediji procjenjuju da će se prodati za sedam milijuna funti....

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani