Obavijesti

Sport

Komentari 3

Leipzig ponovno ispred Bayerna

Leipzig ponovno ispred Bayerna

RB Leipzig preuzeo je prvo mjesto u Bundesligi nakon što je s uvjerljivih 3-0 dobio Freiburg. Dani Olmo odigrao je pola sata dok je za Stuttgart cijeli susret odigrao Borna Sosa

VIDEO

U 7. kolu Bundeslige Leipzig je u subotu na domaćem terenu svladao Freiburg sa 3-0, te je privremeno izbio na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

POGLEDAJTE VIDEO: Olmo na treningu

Pokretanje videa...

02:39

Domaćini su poveli pogotkom Ibrahima Konaté u 26. minuti, a pobjedu su potvrdili sa dva gola u zadnjih 20 minuta. Prvo je zabio Marcel Sabitzer u 70. minuti iz penala, a konačnih 3-0 postavio je José Angeliño u 89. pogotkom iz slobodnog udarca sa 25 metara. Bivši Dinamovac Dani Olmo je od 63. minute igrao za Leipzig. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
RB Leipzig - Paris Saint-Germain

Mainz je dva puta pogocima iz penala vodio protiv gostujućeg Schalkea, ali je na kraju završilo 2-2. Penale su realizirali Brosinski (6) i Jean-Philippe Mateta (45+2), a Schalke je do remija 2-2 došao zahvaljujući autogolu Jerryja St. Justea (82). Bila je to 22. utakmica zaredom bez pobjede u Bundesligi za momčad Schalkea.

Stuttgart je kod kuće protiv Eintrachta iz Frankfurta nakon prvog poluvremena vodio 2-0 golovima Nicolása Gonzáleza (17-pen) i Gonzala Castra (37). No, u nastavku gosti su uspjeli doći do remija 2-2. Na 1-2 smanjio je André Silva (61), a u 75. minuti nakon kornera David Abraham glavom pogađa za konačnih 2-2. Hrvatski branič Borna Sosa za Stuttgart je odigrao cijeli susret.

Soccer 1st Bundesliga / FC Schalke 04 - VfB Stuttgart.

Nogometaši Union Berlina šestu utakmicu zaredom su bez poraza, a u subotu su na domaćem terenu dobili Arminiju Bielefeld sa 5-0, te su trenutno na četvrtom mjestu. Strijelci su bili Keita Endo (3), Robert Andrich (13), Sheraldo Becker (45+2), Max Kruse (52-pen), Cedric Teuchert (89).

Dan ranije Werder i Koln su u Bremenu odigrali 1-1, a u 18.30 sati u najvećem derbiju njemačkog nogometa Borussia Dortmund dočekuje Bayern. Posljednju prvenstvenu pobjedu protiv Bayerna momčad iz Dortmunda je ostvarila prije dvije godine na svom terenu (3-2).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu