Obavijesti

Sport

Komentari 32

'Leo je toliko izvozao Phila da mu je olabavio zavoj na glavi'

'Leo je toliko izvozao Phila  da mu je olabavio zavoj na glavi'
5

Lionel Messi zabio je dva gola Manchester Unitedu, izludio protivničke igrače, a najviše Phila Jonesa koji ga je trebao čuvati. Navijači su nakon utakmice savjetovali braniču da se umirovi...

VIDEO

Kakva je to bila večer Lionela Messija! Zabio je dva gola i otpratio Manchester United iz Lige prvaka, a Barceloni osigurao polufinale. Na Camp Nou je gorio, zabio svoje prve golove u ovoj fazi natjecanja prvi put nakon 12 utakmica (trebalo mu je čak 50 pokušaja), zadnji kojima je zabio bio je PSG.

Zabio dva, gurao kroz noge pa 'škarice' - on se igra nogometa
Zabio dva, gurao kroz noge pa 'škarice' - on se igra nogometa

- Barcelona je favorit za osvajanje Lige prvaka. S igračem poput Messija je sve lakše. Ima nevjerojatan talent. Vidjeli smo kolika je razlika između nas i njih. Stvari se ne mijenjaju preko noći, čeka nas jako puno posla - rekao je Ole Gunnar Solskjaer nakon utakmice.

Oduševio je protivnika, navijače, a naklonile su mu se i legende Uniteda jer ono što je radio Philu Jonesu jednostavno nije bilo humano. Rio Ferdinand, Gary Lineker i Owen Hargreaves komentirali su utakmicu na BT Sportu, a glavna tema nakon prvog poluvremena je bilo Messijevo poigravanje s Unitedovim braničem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Champions League Quarter Final Second Leg - FC Barcelona v Manchester United

- Toliko ga je izvozao naprijed-nazad da mu je olabavio zavoj na glavi - pričao je Lineker, a Hargreaves je dodao:

- Čitav je stadion podigao na noge. Bio je nevjerojatan, priredio je pravu majstoriju. 

Reagirali su i navijači na društvenim mrežama, a neki su Jonesu savjetovali da nakon utakmice protiv Messija razmisli o mirovini.

Messi: Imao sam sreće kod golova

Messi je uspješno riješio Manchester United, a idući mu na putu stoje Liverpool ili Porto.

- U prvih pet minuta bilo nam je malo hladno i bili smo nervozni, možda zbog rezultata iz prve utakmice. Ali nakon prvoga gola igrali smo spektakularno! - rekao je Messi nakon sjajne predstave i nastavio:

- Imali smo iskustvo od prošle sezone protiv Rome kako vam pet-deset loših minuta može sve zakomplicirati i koštati vas. Moji golovi? Imao sam sreće.

Messi se pojavi uvijek kada treba. Ne samo na trenutke, nego iznese čitavu utakmicu - komentirao je trener Barce Ernesto Valverde.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu