Obavijesti

Sport

Komentari 39

Leo u klubu 200: Sjajni Messi odgovorio Cristianu Ronaldu

Leo u klubu 200: Sjajni Messi odgovorio Cristianu Ronaldu
1

NOVI REKORD Messi je zabio četiri gola u pobjedi protiv Osasune (5-1). Stigao je do brojke od 202 gola iz 201 utakmice. Najmlađi je igrač koji je zabio 200 golova...

VIDEO

Četvrti gol protiv Osasune bio mu je već 40. ovosezonski za Barcelonu. Na današnji dan prošle sezone na svojem kontu imao ih je “samo” 36. Nastavi li ovako, do kraja sezone mogao bi zabiti čak 80 komada.

- Sve što možeš ti, ja mogu bolje - poruka je koju je Messi poslao Ronaldu uoči njihova obračuna u polufinalu kupa u srijedu. 

Ronaldo je Getafeu zabio hat-trick, Leo Osasuni jedan više i tako postao prvi igrač u povijesti La Lige koji je zatresao mrežu u 11 uzastopnih utakmica.

Bio mu je to 202. prvenstveni gol za Barcelonu u 201. utakmici u crveno-plavom dresu! Najmlađi je igrač u povijesti španjolske lige u “klubu 200”. Tek je drugi Barcelonin igrač, nakon Cesara, i tek drugi Argentinac, nakon Alfreda di Stefana, kojemu je to uspjelo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Odigrali smo fantastičnu utakmicu - bilo je sve što je rekao već pomalo dosadni Leo Messi nakon još jednog oborenog rekorda u svojoj karijeri.

Proteklu kalendarsku godinu završio je s nevjerojatnim 91 golom srušivši tako rekord Gerda Müllera star 40 godina. Tekuću godinu počeo je furiozno. U 2013. još nije izašao na travnjak a da nije zabio, već ima sedam golova na kontu. Espanyolu, Malagi i Sociedadu ubacio je po jedan gol, a Osasuni čak četiri.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi