Obavijesti

Sport

Komentari 2

Letang: Nismo očekivali ovoliko bodova u EBEL ligi

Letang: Nismo očekivali ovoliko bodova u EBEL ligi
1

Kapetan Medveščaka Alan Letang zadovoljan je rezultatima u prvih 20 kola EBEL lige, no smatra da su "medvjedi" mogli i puno više...

VIDEO

Da mi je netko prije početka sezone ponudio 19 bodova iz 20 utakmica, odmah bi to potpisao. No kada se sjetim kako smo glupo, jako glupo izgubili neke utakmice, žao mi je što nemamo bar 4-5 bodova više, što smo vrlo lako mogli ostvariti, rekao je kapetan Medveščaka Alan Letang.
U EBEL ligi slijedi dvotjedna pauza, zbog reprezentativnih utakmica, u kojoj će Medveščak pokušati dovesti još jednog kvalitetnog beka, kako bi momčad bila još jača.
- Ne mislimo se "pokrpati" s nekim polovičnim rješenjem, tražimo pravog, ozbiljnog igrača - rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.
U reprezentativnoj pauzi Robert Kristan će od petka do nedjelje u Szekesfehervaru braniti za Sloveniju. Na Panonskom kupu igraju i Hrvatska, Mađarska i Italija. U petak Slovenija igra protiv Hrvatske.
- Tko će pobijediti? Ma, Hrvatska, veliki su favoriti...Aha, čekajte, ja branim za Sloveniju? A da, onda ćemo mi pobijediti, ha, ha - rekao je Medveščakov golman Kristan.
On je ove sezone jedan od, ako ne i najbolji igrač Medveščaka. U nekim utakmicama je branio čuda i nezadovoljan je sa samo dva osvojena boda prošlog tjedna, kada su "medvjedi" u Zagrebu igrali čak tri utakmice:
- Ma kako bih bio zadovoljan. Dva boda? To je katastrofa. Mi u ovoj dvorani pred ovim navijačima moramo utakmice dobivat 4-5 razlike - rekao je temperamentni Slovenac, koji je ipak zadovoljan otvaranjem sezone.
- Bilo je malo problema u početku, ali mislim da postajemo dobra momčad. Ako igramo koncentrirano svih 60 minuta, onda možemo dobiti svakoga. Doigravanje bi morali uhvatiti, a tamo je sve moguće - zaključio je Robert Kristan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu