Sport

Komentari 6

Leti, leti, leti... Duvnjak! Ni PSG nije mogao zaustaviti kapetana

Leti, leti, leti... Duvnjak! Ni PSG nije mogao zaustaviti kapetana

Vukao je Kiel opet Domagoj Duvnjak, najviše kada je Kiel okrenuo utakmicu pred završnicom. Stao je kapetan na pet golova, ali sreća pa se, kada je on stao, opet razbudio Reinkind. Završilo je 31-29 za Kiel bez Sagosena

Umjesto četiri razlike Kiel će za tjedan dana u Parizu braniti "samo" dva gola viška s 31-29. Vincent Gerard, golman PSG-a, obranio je samo jednu loptu u drugom poluvremenu, a onda u zadnjih 10 sekundi i drugu, Magnusu Landinu s krila, da bi Kamil Syprzak u zadnjim sekundama dao dobru nadu PSG-u da može do Kolna i završnog turnira nakon prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Makar, da je netko i ova dva gola ponudio prvaku Europe, pristao bi sigurno jer igrao je Kiel bez bolesnog Sandera Sagosena, a još se u prvom poluvremenu, možda i teže, ozlijedio Wiencek. Sagosen bi se trebao vratiti do uzvrata, ako ništa drugo.

Vukao je Kiel opet Domagoj Duvnjak, najviše kada je Kiel okrenuo utakmicu pred završnicom. Stao je kapetan na pet golova, ali sreća pa se, kada je on stao, opet razbudio Reinkind. S deset golova igrač utakmice.

Barcelona nije sve riješila u Brestu protiv ozljedama osakaćenog Meškova, ali neće biti problema potvrditi prolazak kod kuće nakon 33-29. Što je više nego dobro budući da je šest minuta prije kraja bilo 28-28.

Dika Mem se zaustavio na deset golova za Katalonce, Valiupau na čak 11 za domaćine. Luka Cindrić, koji izlazi iz ozljede, nije bio puno u igri, ostao je bez gola. Ivan Pešić obranio je šest lopti, Sandro Obranović zabio jednom.

U četvrtak svoje prve utakmice četvrtfinala igraju Aalborg i Flensburg te Nantes i Veszprem.

Najčitaniji članci