Obavijesti

Sport

Komentari 70

Letica seli na klupu? 'Talent na stranu, nije nam donio niti bod'

Letica seli na klupu? 'Talent na stranu, nije nam donio niti bod'

Odigrao je 16 utakmica i nije nam donio niti jednu pobjedu. To je realnost. Možemo mi koliko hoćemo pričati da je on talentiran i još uvijek mlad, ali treba biti uspješan u svakoj utakmici, jasno je poručio Ivan Leko

VIDEO

Bivši golman Hajduka Karlo Letica nikako ne može pronaći pravu formu na golu Club Bruggea. Često on griješi zbog čega njegov klub ispašta, a trener Ivan Leko gubi živce.

Posljednja pogreška u nizu dogodila se proteklog vikenda kada je Letica primio zaista pacerski gol protiv St. Truidena na samom početku utakmice.

Kakav gaf! Karlo Letica primio gol nakon ogromne pogreške...
Kakav gaf! Karlo Letica primio gol nakon ogromne pogreške...

Izgleda kako je taj gol bio kap koja je prelila čašu i hrvatski trener  na klupi belgijskog kluba je najavio  kako bi Letica ubrzo mogao preseliti na klupu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Odigrao je 16 utakmica i nije nam donio niti bod. To je realnost. Možemo mi koliko hoćemo pričati da je on talentiran i još uvijek mlad, ali treba biti uspješan u svakoj utakmici. On je vrlo dobar vratar, pokazuje to svakodnevno na treninzima, ali mora nam početi i donositi bodove - jasno je poručio Leko.

Inače, Letica je ove sezona za Club Brugge branio u 16 utakmica, u svim natjecanjima, a u tih 16 utakmica primio je čak 19 golova.

Zahvaljujući toj neslavnoj statistici bivšeg golmana Hajduka Club Brugge u domaćem prvenstvu ima 27 bodova iz 12 odigranih kola, a nalaze se na drugom mjestu. Za prvim Genkom zaostaju tri boda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića