Obavijesti

Sport

Komentari 9

Lewa u mrtvoj trci s Albancima, Danska i dalje nije primila gol

Lewa u mrtvoj trci s Albancima, Danska i dalje nije primila gol
8

Albanci su na Puškaš Areni šokirali Mađare s 1-0 golom Armanda Broje i tako nastavili borbu s Poljskom za doigravanje. Nakon sedam kola, Englezi imaju 19 bodova, Albanci 15, Poljaci bod manje...

VIDEO

Danska nogometna reprezentacija došla je na korak do Katara. Danas su kao gosti slavili protiv Moldavije s 4-0 te nakon sedam kola imaju savršen 21 bod, isto kao i gol razliku (26-0). U istoj je grupi Austrija slavila protiv Farskih Otoka s 2-0, dok je Škotska kod kuće s 3-2 slavila protiv izravnog konkurenta za drugo mjesto, Izraela.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group F - Moldova v Denmark

Albanci su na Puškaš Areni šokirali Mađare s 1-0 golom Armanda Broje i tako nastavili borbu s Poljskom za doigravanje. Reprezentacija Roberta Lewandowskog slavila je s 5-0 protiv San Marina, a fantastični napadač Bayerna se, začudo, nije upisao u strijelce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
World Cup - UEFA Qualifiers - Group I - Hungary v Albania

Vodeća momčad grupe, Engleska, slavila je u Andori, također s 5-0. Skupocjeno pojačanje Manchester Cityja, Jack Grealish, zabio je prvijenac u dresu 'gordog albiona'. Nakon sedam kola, Englezi imaju 19 bodova, Albanci 15, Poljaci bod manje...

World Cup - UEFA Qualifiers - Group I - Andorra v England

Bosna i Hercegovina je u petom kolu grupe D napokon došla do prve pobjede. 'Zmajevi' su slavili u Kazahstanu s 2-0 zahvaljujući dvostrukom strijelcu Smailu Prevljaku koji je naše susjede ostavio u igri za Katar. BiH je sada trećeplasirana s dva boda manje od Ukrajine koja je danas slavila u gostima kod Finske s 2-1.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group D - Kazakhstan v Bosnia and Herzegovina

Švicarska je u grupi C zadržala korak za vodećom Italijom. Kod kuće su srušili Sjevernu Irsku s 2-0 te sada imaju 11 bodova, tri manje od Talijana koji imaju i utakmicu više. Latvija je u istoj grupi nakon pet uzastopnih poraza slavila protiv Bugarske s 3-1 i upisala prve bodove u kvalifikacijama.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group C - Switzerland v Northern Ireland

Španjolska je u finalu Lige nacije, no Švedska je zasad korak bliže Kataru. Danas su slavili protiv Kosova s 3-0 i upisali 12. bod. 'Furija' ima bod više, ali i utakmicu više. Grčka je u istoj grupi slavila protiv Gruzije s 2-0 i tako s devet bodova zadržala korak za Španjolskom i Švedskom.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group B - Sweden v Kosovo

Teže od očekivanog, Srbija je slavila kod Luksemburga (1-0) i tako, barem privremeno, preuzela vrh grupe A. Pobjednički gol djelo je Dušana Vlahovića. Irska je kao gost srušila Azerbejdžan s 3-0 i upisala prvu pobjedu u kvalifikacijama.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group A - Luxembourg v Serbia
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu