Obavijesti

Sport

Komentari 91

Slovaci iz dva šuta do dva gola i pobjede! Poljaci se sami uništili

Slovaci iz dva šuta do dva gola i pobjede! Poljaci se sami uništili

Iako su Poljaci bili superiorniji u prvom poluvremenu, oni koji su na odmor otišli s golom prednosti bili su - Slovaci. Ipak, nakon gola na startu drugog poluvremena Poljaci su izgledali odlično, ali dotukao ih je crveni karton

Imali su huk s tribina, imali su inicijativu većinu utakmice, ali na kraju s pobjedom u drugo kolo umjesto Poljske ide - Slovačka (2-1)! Odlično su se snašli Slovaci nakon što je Grzegorz Krychowiak dobio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton u 62. minuti te uzeli vrijedna dva boda u skupini E.

Euro 2020 - Group E - Poland v Slovakia

Šokirao je glasne poljske navijače Robert Mak odličnim prodorom u 18. minuti kad je nanizao dvojicu pa pucao u prvi Szczesnyjev kut, a na kraju se gol piše kao autogol poljskog golmana. Do poluvremena su imali inicijativu Poljaci, ali nisu uspjeli izjednačiti. No, probudili su se već u 46. minuti kad je odlično zabio Karol Linetty.

Euro 2020 - Group E - Poland v Slovakia

Bio im je to veliki vjetar u leđa, krenuli su i po drugi gol, a upravo je Linetty mogao zabiti da je mirnije reagirao na ubačaj Klicha. A onda se dogodila glupost u 62. minuti kad je Grzegorz Krychowiak neoprezno startao na centru i dobio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton.

Euro 2020 - Group E - Poland v Slovakia Euro 2020 - Group E - Poland v Slovakia

Iskoristili su to Slovaci u 69. minuti kad je Milan Škriniar odlično pogodio kroz 'šumu nogu' sa 16 metara od gola i donio vrijednu pobjedu Slovačkoj. Drugo kolo ove skupine na rasporedu je 18. lipnja - u St. Petersburgu će igrati Švedska i Slovačka, a u Sevilli dan kasnije igraju Španjolska i Poljska

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. KOLO, EUROPSKO PRVENSTVO, SKUPINA E, PRVO KOLO 18:00 , Sankt Peterburg, Rusija
Poljska
46' Linetty
1 : 2
Slovačka
18' Mak, 68' Skriniar
Sortiranje događaja
KRAJ

Gotovo je! Slovaci su iznenadili Poljake i došli do vrijedna tri boda!

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao četiri minute nadoknade.

88'

Četiri igrača Poljske uletjela su u peterac, ali Lewandowski nije uspio zahvatiti loptu i zabiti gol. 

86'

Duriš i Suslov ulaze u igru za Slovake, a izašli su Haraslin i Mak.

77'

Poljaci sad pokušavaju iz prekida, ali ovaj udarac Bednareka glavom bio je jako slab. Točnije, ovo vjerojatno nije ni bio udarac, ali išao je prema okviru gola. Odmah su Slovaci krenuli u kontru, ali brzo su zaustavljeni.

Komentari 91